Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů bazar

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/co-se-deje-s-potravinami-pri-pripra-jK0-218538.jpg 4 3 3

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text

Bazar (0)

Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.


Štítky knihy

potraviny hygiena potravin

Autorovy další knížky

Jana Dostálová
česká, 1943
2012  90%Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
2010  60%Základy teorie práva
2010  87%Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
2016  0%Mléko – přítel nebo nepřítel
2014  80%Potravinářské zbožíznalství