Zelená kuchyně
Seergej Michajlovič Skorňakov
Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí, Plodiny moderního člověka, Zjevné kvality a skryté vady, Doprava, skladování a úprava, Jen tak pro pořádek.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1991 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
"Zelenaja" rodoslovnaja , 1988
více info...
5 | 7 | |
4 | 4 | |
3 | 3 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.