Víš, že tě miluju? diskuze

Víš, že tě miluju? https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342404/bmid_vis-ze-te-miluju-8BG-342404.png 4 1125 248

DIMILY série

< 1. díl >

Na léto v Kalifornii se Eden vůbec netěší. Strávit ho má totiž v nové rodině svého otce, kterého už tři roky neviděla. Prázdniny by měla prožít s třemi nevlastními bratry a novou „matkou“ – lidmi, které vůbec nezná a ani netouží poznat. Na největší komunikační problémy naráží s Tylerem, nejstarším z bratrů. Nevyzná se v jeho divoké povaze, nemůže vystát jeho drzý pohled a ego vyšší než kopce v Beverly Hills. Pořád na něj ale někde naráží a čím víc poznává jeho svět nekonečných večírků a her, při kterých se porušují pravidla, tím víc jí zajímá. Začíná ztrácet hlavu pro lásku, která je zakázaná… DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskameová má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Did I Mention I Love You? , 2015


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

lucie4181
26.11.2018 odpad!

Pane Bože, co tohle mělo jako být? Nebudu se tady rozepisovat o tom, jak moc velký průšvih tohle byl. Nechápu, jak tohle někdo mohl vydat, jak tohle někdo mohl číst a chválit to.
Napsala jsem na své stránky recenzi o tom, jak moc strašné mi tohle přišlo, tak se podívejte.

http://fivepiecesofart.blogspot.com/2018/11/estelle-maskame-vis-ze-te-miluju.html

Apoška
07.06.2018 4 z 5

Na jednu stranu jsem si myslela, ze kniha bude zajímavější (soudila jsem podle obalky). Ale zase na druhou stranu mi to přišlo romantické... Upřímně, nepochopila jsem, proč bylo Eden Tiffany líto. Já být na jejím místě, tak bych to s Tylerem nevzdavala. Navíc, jak mohla byt tak krutá, ze začala chodit s Deanem?!


jajinka0
22.01.2018

Chci se zeptat nevíte někdo kdy vyjde třetí díl? Klidně bych ho přelouskla i v aj, ale bohužel jsem ho nikde nenašla... :( zajímá mě jak to dopadne jestli spolu nakonec budou. :)