Deník tramvajačky diskuze

Deník tramvajačky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513028/denik-tramvajacky5oPDWG-YWa-.jpg 2 43 43

Už odmala se chtěla stát tramvajačkou nebo prezidentkou. A protože se jí dětský sen splnil ve velkém stylu, stala se Karolína Hubková rovnou hvězdou pražského dopravního podniku. Jak vidí svět z kabiny řidičky tramvaje? Proč opustila svět modelingu a vybrala si profesi, která bývá vnímána jako tradičně mužská? Co má ráda na retro tramvajích? Odlehčené vyprávění nejen z pražských tramvajových kolejí vás rozesměje a ukáže, že život umí být navzdory všem svým nečekaným zatáčkám nádherná jízda.... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Terva
21.10.2023 odpad!

Koukám, že i pitomej příspěvek od uživatelky Anakonda jste smazali. Styďte se!!!! Naštěstí ho sem dala znovu - ta demokracie a svoboda slova je fakt boží věc.

Anakonda1969
21.10.2023 odpad!

Zajímavé. Četla jsem Tervův první komentář, který jste totálně smazali. Neměl být náhodou také přesunut do diskuze, jako tento? Kdo za to může. Dan. Ten je zodpovědný za mazání komentářů. Stejně jako mi byl smázán příspěvek do DISKUZE!!!! Kde jinde se svobodně vyjádřit, než v diskuzi? Ani nemohu nic napsat do míst, kde se psát má. Pálení nejen komentářů. Určitě je zde, místní smetánka, schopna pálit i knihy. Opravdu tvrdý komunismus panuje mezi místními vládci.


Terva
20.10.2023 odpad!

TO DarylDixon - tohle ti brzy smažou. Stejně jako můj komentář. Tady funguje demokracie a svoboda slova asi jako deník blondýny, co si hraje na knihu.

Štítky knihy

životopisy, biografie humor tramvaje ze života řidiči z povolání

Autorovy knížky

2023  48%Deník tramvajačky