Robert Lawrence Stine

R. L. Stine · pseudonym

americká, 1943

Diskuze (9)

Přidat příspěvek

Kontryhelka
17.12.2020

Vynikající můj oblíbený spisovatel hlavně v období dospívání. Takový dětský Stephen King. Jeho knihy jsou jedinečné, mají specifickou atmosféru a styl vyprávění. Líbí se mi městečko Shadyside a ulice Fear. Prostě kouzlo a příjemné mrazení v zádech. Takové jemné šimrání po páteři. Za mně top. I v dospělém věku si ráda občas připomenu jeho knihy, když zrovna nemám do čeho "píchnout". Ale v období dospívání jsem se dost bála, protože to všechno prožívali hlavní postavy kterým bylo okolo 16-17 let a v té době mi bylo také tak. Představa, že prožívám ty hrozný věci jako oni, brrrrr........

Izu
11.07.2019

V době dospívání naprosto bezkonkurenční autor.Člověk se hrozně těšil na další příběhy. Nejvíce mě bavily série z Ulice strachu :-)


martina.culik
23.02.2017

Četla jsem velkou spoustu knížek se série Stopy hrůzy, které napsal a ani u jedné z nich jsem se nenudila.

Barabook
08.01.2017

Mega spisovatel ty knihy mně lákají...

milena25
21.09.2016

Skvělý spisovatel,jeho Stopy hrůzy čtu ješte dnes a husinu mám pokaždé :D
Scháním od něj knížku podle které byl i natočen seriál EYE CANDY.
Kdyby někdo věděl kde ji sehnat a pokud možno v českém jazyce-budu mooc vděčná.

Cryptkeeper
04.08.2015

Pro mě jeden z jevýznamnějších spisovatelů hororu a strašidelných povídek.
At už pro děti,mládež,nebo dospělé,tohoto pána obdivuji :)

Jacinda
22.05.2015

R.L.Stine patří k mým oblíbencům. Myslím, že díky němu a celé sérii stop hrůzy jsem začala hodně číst. byly to krátké, nenáročné ale na věk úžasné knížky s patřičnou dávkou napětí, ale přesto bez zbytečných krutostí nebo nechutností. Mám pár favoritů, které si přečtu i dnes (tajemná ložnice, mejdan pro odsouzence...). Celá série snad doplatila jen na ne úplně kvalitní překlad

CamilleTyler
27.02.2015

Taky můj velký oblíbenec. Líbí se mi jeho styl psaní a ač někdy odhadnu(a trefím se) jak příběh skončí, tak si ráda jeho knihy čtu. Baví mě se prokousávat jeho zápletkami, s jeho postavami člověk dokonale soucítí, ba se dostane do jejich kůže, až mě samotnou to překvapilo, a to leckterý spisovatel nedokáže tak dokonale navodit. Proto je to na oddych nejlepší volba, neboť se páradně otrhnete od reality.

doktorking
22.03.2013

jeho příběhy,postavy a konce jsou opravdu geniální,skvělý spisovatel co naplno využívá svoji nevyčerpatelnou fantazii..každý kdo má rád tajemno by měl šáhnout po naké jeho tvorbě a že je s čeho vybírat o tom vubec nepochybujte..