Hynek Vilém

česká

Diskuze (2)

Přidat příspěvek

VejaV
22.02.2018

Právě jsem mailem obdržela ofocenou knihu od podle mne ne/spisovatele Hynka Viléma "Kdo to je...." Neuvěřitelné, kdo platí tomuto člověku za tak nevýchovné a přízemní knihy, kdo je koriguje atd.? Že vůbec stahuje tyto nechutné knihy ze zahraničí, když my máme mnohem kvalitnější!! Kdo mu k tomu dal povolení? Nebo teď už se bude do budoucna psát pro děti o samých vulgarismech, násilí a sexu? Mám pochybnost o jeho zdravém psychickém stavu. A také se divím, že knihkupci podobné knihy nakupují do svých obchodů. Omlouvám se, ale rozežranost současných rádoby umělců už nezná mezí. Nazvala bych o úchylkou.
V.B.

Vladimír330
14.08.2017

Byl jsem nedávno koupit jako dárek knížku pro děti v knihkupectví Dobrovský na Václavském náměstí. Po projití regálu s dětskou literaturou jsem litoval prodavače, že musejí takové knihy nabízet a prodávat. Knihy nevalné úrovně, mnohdy obhroublé a při nejlepším primitivní.
Hynek Vilém, neuvádím před jménem spisovatel nebo básník, protože by to byl urážka těchto profesí, je v nekultivovanosti a hlouposti na jedné z předních příček. Nechápu vydavatele, že takové knihy může vydávat.