VasnivaCtenarka VasnivaCtenarka diskuze u knih

☰ menu

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Tak mě tedy zdálo, že film byl lepší.... podstatně více mne vtáhnul... bylo to citově náročné, to rozhodně ano, ale u knihy jsem neměla ani polovinu těchto dojmů...

01.07.2022 3 z 5


Obr z mlhy Obr z mlhy Jérôme Loubry

Ten konec mi přišel celkem.... neuvěřitelný, řekla bych... Podle mne by se tak zkušená policistka nezachovala. A o tom, co se stalo v cele... to mi přišlo taky trošku mimo mísu. Co myslíte vy?

12.09.2021 3 z 5


Červený adresář Červený adresář Sofia Lundberg

Někteří lidé v komentářích píšou, že se jim nelíbilo, že tam hodně lidí zemřelo, že to bylo deprimující a nudné.
Já se však domnívám, že to autorka udělala dobře. Podtrhuje to to osamocení, které staří lidé mnohdy cítí. Tu samotu, izolovanost. Myslím, že tím vyzdvihla naprosto perfektně problém stáří. Není to nudné, je to krutá realita života, kdy nemáte komu napsat, komu zavolat. A už máte v životě tolik lidi, ze byste je spočítali na prstech jedné ruky. A to, co prožívala hlavní hrdinka ve vysokém stáří, bude prožívat téměř každý, kdo se takového věku dožije.

04.05.2021 5 z 5


Ztracená dcera Ztracená dcera Rick Mofina

Ahoj všem :)

Taky vám přišla pasáž se psem tak podivohudná a nepochopili jste, proč ji tam autor vůbec dával? A taky vám přišlo divné, že spolužačky věděli hned, že dcera není dcerou a rodiče to nepoznali? Tyhle dvě věci mi na knize nehrály. Jak jste to vnímali vy?

25.08.2020 3 z 5


Strach Strach Franck Thilliez

Já myslím, že to je pořád součástí série. Jen je to 6. díl. 5. díl v ČR ještě nebyl vydán.. ale existuje. Nebo se pletu?

04.06.2020 5 z 5


Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Tak milí knihomolové, nepřijde vám, že tahle kniha byla od Shari zatím nejlepší? Přijde mi, že jí opravdu nic nechybělo. U těch předchozích jsem měla vždycky nějaké "ale".

04.06.2020 5 z 5