šneki šneki diskuze u knih

☰ menu

Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Regii: Doporučuji tak jak byly vydány v originále, tudíž první tři díly TMI (Město z kostí, popela a skla), poté TDI tzn. Mechanický anděl, princ a princezna, poté dokončit TMI a nakonec až Paní půlnoci :)

04.01.2018 5 z 5


Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Ebony: No tahle knížka tě rovnou hodí do světa lovců stínů a navíc se tam objevují postavy z ostatních sérií. Opravdu bych si nejdříve přečetla The Mortal Instruments a The Infernal Devices (ačkoli já TDI nečetla :D)

09.06.2017 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Ty jo, jmenuje se Jeřáb, co asi bude jeho zvířecí podoba? No nečekaně Jeřáb... Nevím, jestli to bylo překladem, ale tohle mě pobavilo.
Začínám se bát, že ale další díl bude na jedno brdo jako předchozí, jak jsem to viděla hezky shrnuto na jiné stránce: Celeana trénuje, bojuje s nějakým démonem a porazí ho... Tak snad Královna stínů přinese něco jiného.

01.01.2017 4 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Mně to nějak nejde do hlavy :D možná už si to přesně nepamatuju, ale nebyla tam část kdy se Celeany divila jaktože rebelové mají podporu dědičky Terrasenu, když je mrtvá? Jako jasně, z našeho pohledu to bylo aby nás to zmátlo, ale když to bylo psáno z jejího pohledu, tak mi to nedává smysl...

25.12.2016 4 z 5


Stránky světa Stránky světa Kai Meyer

Jsem jediná kdo prostě nepochopil ten konec? Resp pochopila jsem to, ale přišlo mi to prostě nelogický! Jak mu mohla Furia psát o pověstěch, které v té době ještě nebyly napsané? Někdo je přece vymyslet musel?!?

26.11.2016 3 z 5


Kdo je kdo ve světě stínů Kdo je kdo ve světě stínů Cassandra Clare (p)

Možná by to chtělo nejdříc vydat tu Akademii a Temné lsti... Aby to pak nedopadlo jako s Mechanickou sérií, kterou nám v ČR vyspoilovali ještě před vydáním.

03.10.2016


Večeře s vampýrem Večeře s vampýrem Abigail Gibbs

Když jsem Temnou hrdinku viděla v Levných knihách, byla jsem smutná, že se neuchytila, a taky jsem byla naštvaná, protože jsem si ji kupovala za plnou cenu :D ~.~

26.04.2016 4 z 5


Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Gabi90: jojo, je to myslím napsané ve sloupečku o autorce :)

26.04.2016 4 z 5