Acquenta Acquenta diskuze u knih

☰ menu

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Tak neskutečné a tak děsivé...i když pro mě byla z celé knihy nejděsivější chvíle, kdy malého Cage srazil náklaďák...:( ...a taky ta scéna na hřbitově s hrobem.. na to asi nikdy nezapomenu....a těším se na film :)

24.11.2018 4 z 5


Druhý život Druhý život S. J. Watson

Pěkná kniha. Anna se mi zdála podezřelá už od počátku, většinou to tak v těch knihách bývá, že ten největší klaďas se ukáže na konci v jiném světle. Takže tady to bylo jasný...i když mi přijde divné, proč po ní nešla policie hned, když to byla její spolubydlící....Julie byla dle mě naivní a její chování nechápu. Myslím, že takhle se nechat zlákat cizím chlapem a ještě k tomu matka a dospělá žena...to mi přijde zvláštní..

15.08.2017 4 z 5


Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Na knihu od těchto autorů jsem se velice těšila. Bohužel, bylo to zklamání. Na počátku napětí, pak už nudný děj...Evu jsem odhalila hned, něco mi na ní nesedělo, akorát si myslím, že takováhle žena určitě nedokáže odtáhnout muže k autu a ještě ho zvednout za volant. To se mi zdálo jako úplná ,, fantas magorie.." ...ale překvapení ohledně Olivie, to bylo fajn ( i když si myslím, že by to na dítěti zanechalo následky, i když minimální, přece jen matka umírala...nevím, no..)

18.04.2017 3 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Příběh super, napínavý, čtivý, ale ten konec mi přišel trochu přitažený za vlasy. Dle mého by takových vražd opravdu nebyla schopná žena, už vzhledem k tomu, že musela manipulovat s těžkými těly mužů. Jinak paráda .

11.01.2017 4 z 5