Silkwe Silkwe diskuze

☰ menu

16. darovaná kniha

Bondy: krásné řečeno... Jsem ráda, ze nejsem jediná koho náhlá změna tématu mrzí

30.12.2016


16. darovaná kniha

Dan: nevim, já jsem právě nikdy neměla pocit, že by výzva měla být jen o nových knihách - vždyť i v té původní podobné téma bylo... Stejně jako tam bylo téma kniha, která mě rozplakala (nemůžu vědět, že mě nějaká kniha rozpláče, ale mohu sáhnout po takové, u které se mi to již stalo)

29.12.2016


16. darovaná kniha

Jamajka: ale může mi někdo rozumně vysvětlit, proč k te změně došlo? Spouště lidi přece vadila v diskuzi i jiná témata (třeba oblíbená kniha rodičů/prarodičů například) a to se nezměnilo... Jsem prostě zklamaná. A poznámky o vlastní výzvě si laskavě odpust', to by se dalo vztahnout na každého, komu se některé z témat nelíbí. Nikdo přece nikoho nenutí výzvu plnit - tak proč ji hned autoři upravují?

29.12.2016


16. darovaná kniha

A to jste změnili proč? Nezdá se vám to trochu trapné? Myslím tím měnit téma jen proto, že se par lidem nelíbí? Já tam také nechci severského autora, ale vztekám se a chci změnu? Ne - je to přece výzva! A zrovna téma kniha, která čtenáře ovlivnila dávalo smysl!

29.12.2016


5. kniha od severského autora

No pěkně děkuji, když slyším slovní spojeni seversky autor, dostávám osypky... Zajímalo by mě, zda bychom měli téma africký autor, kdyby někdo v marketingu před par lety místo severu vybral jih...

28.12.2016


Pár nápadů na vylepšení webu

Zajímalo by mě, zda by bylo možné zařídit, aby se daly poznámky ke knihám přidávat i ve vlastních vytvořených seznamech. Je škoda, že si sice můžu udělat seznam, ale pokud v něm chci mít knihy z určitých důvodů, tak si je (ty důvody) buď musím pamatovat, nebo je mít napsané v nějakém dokumentu u sebe v počítači.
Viz například knihy do čtenářské výzvy pro rok 2015 - do poznámky k seznamu se celý seznam knih nevejde; knihy, které si do této skupiny přidám v ní budou viset jen tak (a já už za půl roku nebudu vědět, proč jsem si je vlastně tehdy vybrala)...A nebo to můžu udělat nějak jinak?

11.01.2015