Emma Hart citáty

anglická, 1993

Citáty (18)

"Někdy musíme lidem říkat, co opravdu cítíme, protože si toho jsou ne vždycky vědomi. Někdy je láska to jediné, co potřebuješ, i když si to třeba neuvědomuješ. Takže to musíš říct." Hrej hráčem


“Je opravdu tma lepší, než světlo?” Kývne. “Někdy. Někdy se potřebuješ ztratit ve tmě a skutečně ocenit světlo.” Hrej tajně


„Jedinou vadou pokojové služby je nedostatek čistících prostředků, kterými bychom umyli tu tvoji sprostou hubu, Astone,“ usměje se na něj sladce Megan. (Hrej hráčem)


a jestli přátelství něco znamená, tak to, že na nic nemusíš být sama. (Hrej hráčem - Megan)


Braden málem zešílel z té představy, že tě tady nechá celý víkend ve společnosti svého kamaráda, který, a to cituju, opíchá všechno, co projeví známku pohybu. (Maddie, Hrej tajně)


Je dobré si připomenout, kde jsi byl, abys mohl vidět, jaký kus cesty jsi v životě udělal. (Starouš, Hrej tajně)


Jediné, co umím z matiky, je, že Já plus Maddie minus oblečení se rovná něčemu, s čím ti ani algebra nepomůže. (Braden, Hrej tajně)


Jen protože nemohou být jizvy uzdraveny, neznamená, že nemohou být zmírněny Hrej tajně


Jo, chyběl bys mi asi jako hřebíky pod bosou nohou. Nebo počkej vlastně. Aha - ty by mi nechyběly! (Megan, Hrej tajně)


Láska chce čas. A taky práci. Není to něco, co by se ti stávalo každý týden, ale třeba jen jednou za život. (Maddie, Hrej hráčem)


Má srdce. Jen je většinou zabalené v latexu a zabořené mezi nohama nějaké holky. (Megan, Hrej hráčem)


Na mých knihách není nic špatného. Dávají mi, co nemám v reálném životě. Hrej tajně


Ne vše se dá sdílet. Ne každá jizva je fyzická. Některé jizvy jsou v mysli. Některé jizvy nemůžou být viděny. Jsou uvnitř, hluboce vypálené, že nikdy nemohou být uzavřeny. Hrej tajně


Pokud si nepamatujeme, tak nemůžeme zapomenout. Hrej férově


Tebe sem vážně museli nějak dostat z doby kamenné, ne? Takže sis na něj vzal svůj velký kyj a ohnal se po něm? Možná, že jsi k němu dokonce přijel na šavlozubém tygrovi, ne? (Maddie, Hrej tajně)


Vinu nezastavíš, synu. Hrej tajně


Víš, že jsem přečetla tisíc romantických knih a viděla snad všechny zamilované filmy na světě, ale nic nebylo tak opravdové jako to, co je mezi vámi dvěma. (Megan, Hrej hráčem)


Žiju pro sebe, ale miluju tebe. (Aston, Hrej tajně)