Christina Lauren citáty

americká

Citáty (16)

,,Byls vůl? To užití minulého času je okouzlující" (Božský hráč)


,,Copak Ježíš žije v mém výstřihu?" ,,Teď už ne. Nechala sis je zmenšit, a teď jsou pro něj moc malý" (Božský hráč)


,,Jsi prostě tak ztracený, Wille. Jsi jako takový rozkošný malý plyšáček"


"Je ne regrette rein."


"Říkal jsem si: "Vysoce opíchatelná stážistka na dvanácté hodině. Ústup, vojáku. Opakuji, ústup." - Božský bastard


„Tak poslouchej: tohle je opravdový život, Ruby. Není to film, kde se dají dohromady dva lidi se špatnýma zkušenostma, které jsou ve skutečnosti naprosto k popukání, což je posílí a uzdraví se navzájem. V životě se vztahy ob-jevují, s bývalkama a bývalýma a nevlastníma dětma a mazlíčkama, který ten druhý nesnáší. Někdy si lidi ublíží a nemají rodiče cvokaře, aby se ujistili, že ze všeho vyjdou v pohodě. Exmanželka – především taková, co ho nechala naprosto bez sebevědomí – přes to se jen tak nedostaneš.“ - Božský milenec, London Ruby


„Už nejsem tvůj randící trenér. Nemáme žádná pravidla kromě toho, že se tě nesmí dotýkat jinej chlap." (Božský hráč)


Abys získala místo na vrcholu, musíš začít na dně,“ říkal mi. „Staň se člověkem, bez kterého se nadřízení neobejdou. Buď jejich pravou rukou. Nauč se znát jejich svět a oni po tobě chňapnou v okamžiku, kdy dostaneš diplom (Božský Bastard)


Cítila jsem se provinile, že se ke mě chová tak pěkně, a já nedokážu myslet na nic jiného než na jeho ptáka. (Božský hráč)


Je suis à toi.


Jen se mi líbí, jak předstíráš, že by ses neudělal před holkou se čtyřma kozama. (Max, Božský hráč)


Některé knihy se píší skoro samy, jiné vyžadují kombinaci následujícího: (1) zoufalého třesení se v rohu, (2) dortů, (3) přivázání se k počítači, (4) slz, (5) krveprolití, (6) alkoholu, (7) netečného sexu, (8) Ryana Goslinga a/nebo (9) obětování panny. - Poděkování (Božský milenec)


Šest dvacet. Pan Ryan mě pěkně sprdne. Měla jsem dvacet minut zpoždění. A jak už jsem dneska ráno zakusila na vlastní kůži, on zpoždění nesnáší. „Zpoždění" bylo slovo, které se v Debiloidním slovníku Bennetta Ryana nenacházelo. Podobně jako „srdce", „laskavost", „soucit", „pauza na oběd" a „děkuji". (Božský Bastard)


Ve středu odpoledne na mě ječela ze zprávy: UŽ JSI BYLA ZA TÍM CHLAPEM? PRO LÁSKU VŠEHO, CO JE SVATÝ, PROSTĚ ZAKROUŽKUJ JEDNU MOŽNOST, RUBY: ANO / NE


Vypadal, jako bych právě řekla, že jsem si uvařila oběd z miminek a stěněčích jazýčků. (Božský hráč)


Vyvážená dieta je sušenka v každé ruce! (Božský hráč)