Božský hráč

Božský hráč https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193911/bmid_bozsky-hrac-crY-193911.jpg 4 1790 276

Božský bastard série

< 3. díl >

Neskutečná knihomolka. Chronický Casanova. A výuka chemie, která by pro školní lavice byla příliš skandální. Po tom, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá přednášku o tom, že má úplně katastrofální (protože nulový) společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho návrh: vypadne ven, seznámí se s novými lidmi, začne randit. A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než božský přítel jejího bratra, Will Sumner – investor a dokonalý playboy! Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou šprtku ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té divoké noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká do postele – a naučí ho o ženách dvě tři nové věci, na které už nikdy nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého sexappealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě potřebuje.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Jota
Originální název:

Beautiful Player , 2012


více info...

Přidat komentář

Pája699
25.03.2024 5 z 5

Na božského hráče Willa jsem se těšila už od minulého dílu .-)

Knížka určitě nezklamala.....bylo to erotické, hravé, sexy, vzrušující, plné jisker, plus vtipné pasáže......prostě opět perfektní čtení! A já si ho užila na 100%!

Jen mi teda upřímně Hanna chvilkami vadila a musela jsem si na ni zvyknout....ta její naivita.....chvílemi jsem si říkala, je jí opravdu 24 let?? V určitých scénách bych si tipla stěží 15. Asi byla vážně moc dlouho zavřená ve své laboratoři :-D

Pokud se chcete odreagovat, tak tohle je kniha přesně pro vás! :-)

"Svět je vyjímečný pro ty, kdo jsou sami vyjíměční"

Terezzie
15.02.2024 1 z 5

Celkově to není špatný příběh. Ale jinak mě kniha bohužel neoslovila , hodně předvídatelné, hlavní hrdinka na mě až moc otevřená a upřímná , on mi asi úplně nevadil ale nenašla jsem v tom nic moc co by mě chytlo . Neurazí ale ani nenadchne. Tento díl se mi líbil asi nejméně z tich , které jsem četla .


Lucie.285
25.01.2024 5 z 5

Opět perfektní čtení. Nenudila jsem se ani chvíli, o vtipné a žhavé scény nebylo nouze. Hanna mě moc bavila a z Willa se vyklubal citlivý chlap a nakonec on byl ten komu to došlo jako prvnímu. Máme zde i hrdiny z předchozích dílu a rozhovory mezi Willem, Maxem a Bennettem byly skvělé. Doporučuji.

Luciee113
28.11.2023 4 z 5

Z Willa jsem byla z předchozích dílů nadšená, takže jsem se nemohla dočkat, až se o něm dozvím víc a těšila se na jeho nezapomenutelné hlášky. Jenže mě překvapila Hanna takovým způsobem, že Will neměl šanci. Nejspíš překvapila i ho, protože to, co jsem od něj čekala, se nedostavilo. Zato mě překvapil, jak moc dokáže být citlivý, zvlášť pár posledních kapitol mě dost dostalo.
přečetla jsem si knihu hned podruhé a zdá se mi lepší, než když jsem ji četla poprvé.

Senza Jenka
07.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Anotace je - jako obvykle - poněkud přehnaná. Příběh je klasickou variací na téma: Jak holkař našel tu pravou. Líbí se mi, že tahle dvojice je opět úplně jiná, než ty předchozí i ústup do sféry trochu intimnějšího prostředí pro důvěrnosti.
Chápu, že autorka chce příběh vždycky trochu zdramatizovat, ale tady mě to dost otrávilo. Hanna si nechtěla nechat zlomit srdce - dobře, to chápu - ale ve chvíli, kdy už o něj přišla, nemá smysl stahovat ocas a prchat z bojiště. Když chci něco vědět, zeptám se. Odpověď se mi nemusí líbit, ale mám jasno a nemusím se zbytek života užírat otázkami, coby-kdyby. Vím, že jsem pro to udělala všechno. A nemusí mě zachraňovat zázrak v podobě férové bývalé milenky.
Kitty zaslouží metál. A Will je fakt roztomilouš.

6591
24.08.2023 4 z 5

Ohrané téma o dvou úplně jiných lidí, co se do sebe zamilují a muž se kvůli ní úplně změní, snad všichni známe. Ale autorky zde to tak dobře zpracovali, že si ani neuvědomíte, že podobný děj jste už někde viděli či četli.
Toto byla konečně první kniha, kterou bych skutečně zařadila do erotiky. Sex tam byl a byla ho spousta. Plus dobře zasazené vtipné poznámky postav z toho místy udělaly i skvělou komedii. Byly tu i, jak já tomu říkám, rosekávačky, scény po kterých se nemůžete přestat smát, či se aspoň přidusíte pitím.
Jestli hledáte dobrou erotiku u které se i zasmějete, doporučuji tuto knihu.
Za mě 4,5/5

Toto nebyla první kniha co jsem od autorek četla, ale rozhodně změnila můj názor na jejich tvorbu. Rozhodně si vyhledám i ostatní díly této série.

Radimka
03.08.2023

Tak tohle už nedám, prostě ztráta času. Ale snažila jsem se. Fakt.

Bergerac16
05.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Uff, dalo mi práci skousnout, s jakou lehkostí a nenuceností se Ziggy baví hlavně o panenské bláně, análním sexu, případné samofelaci a pornu, ale na druhou stranu jsem se nakonec musela smát.
Fakt Ziggy podezírám, že jí nešlo ani tak o lekci randících technik, ale o to, aby si Willa pečlivě zmapovala. Klábosit s ním o tom, co se mu na ženských líbí/nelíbí je vynikající strategie, jak upoutat pozornost svého dlouholetého dívčího idolu. Will pochopitelně nechce svou talentovanou žačku, jejíž talent vybrousil k dokonalosti, pustit jen tak do oběhu mezi chlapy.
Další vývoj je potom stejný jako u ostatních knih v této sérii: už nějakou dobu spolu vlastně mají regulérní vztah, oba jsou z toho rozklepaní, čekají, co udělá a navrhne ten druhý, protože se pohybují na tenkém ledě. Třetí variace na téma: "Milovat chlapa s promiskuitní minulostí je masochismus pro ty nejstatečnější holky".

Leído
29.04.2023 4 z 5

Tento typ knih mě baví, dobře se u nich dá odreagovat, takže plní účel. Nečekejte žádný velký příběh nebo zvrat, ale pokud autor dokáže dobře vykreslit postupnou přeměnu vztahu, chemii, emoce a neservíruje nic, nad čím musím protáčet oči, nemám s tím problém.

Kdybych měla něco vytknout, tak (SPOILER) že Hanna nebyla vůbec taková, jak anotace nebo i začátek knihy naznačuje. Představovala jsem si introvertku, která je buď v laboratoři nebo doma s knížkou, nespolečenskou a vzhledově nevýraznou a v jediném okamžiku se z ní stal mávnutím kouzelného proutku pravý opak. Krásná, sexi, užvaněná, odvážná a z ničeho nic moc nemyslí na svou práci, má čas na nové kamarádky, každodenní běh a snídaně s Willem, chodí na večírky ... Není to tak, že by mi vadila, jen jsem z toho byla chvíli docela zmatená. Co mi vadilo víc, bylo počeštěné oslovování Hanničko. Já si pod Haničkou představuju buď maximálně desetileté dítě nebo nějakou děvečku z pohádky. Ještě že ona mu neříkala Willíku :) Stejně tak by se mi asi nelíbilo, kdyby mě někdo oslovoval Švestičko. To mi zní spíš jako ironická nadávka, než láskyplná zdrobnělina. To jsou ale věci překladu a vnímání češtiny, samotná knížka si 4* zaslouží a já jdu na druhý díl, který jsem neúmyslně přeskočila a v této knížce jsem zjistila, že mám mezery. Kdybych měla srovnávat s jedničkou, tak ta se mi líbila o něco víc.

tinka1974
11.04.2023 5 z 5

Další příjemné čtení, tentokrát na Velikonoce. Will byl miláček od samého začátku a Hanna mu mu byla rovnocennou partnerkou. Jejich příběh krásně plynul a mísil se s osudy obou dvojic, které jsme mohli poznat v předchozích dílech. Tahle série se začala líbit. A to velmi

MAU256
06.02.2023 5 z 5

Stočil jsem se kolem ní a na zadní část stehna jsem jí napsal - Svět je výjimečný pro ty, kdo jsou sami výjimeční. Tiše jsem doufal, že pro ni budu moc být výjimečný já, uzdravený z divokosti, napravený hráč.

Musím říci, že kniha byla zas báječně čtivá. Ziggy byla super, líbila se mi její nezkušená stránka, kterou s Willem postupně odkrývala. A Will, hráč, který se nechtěl vázat, tak i jeho nakonec dostihla láska.

Romantickým dušičkám můžu jen doporučit, je to krásný únik od reality všedních uspěchaných dnů.

Katarzyny
15.01.2023 4 z 5

Co jen k tomu říct, další skvělá kniha Božské série. Četla se sama, je to parádní čtení na odpočinek.

1259
01.01.2023 5 z 5

Ani pořádně nevím, co k tomu napsat. Asi jediný co, tak že se knížka četla v podstatě sama, člověk se odreaguje od každodenního bytí a má o trochu zase zlepšený den.

Eva_Skala99
16.11.2022 5 z 5

Dokonalost! Christina Lauren ví jak napsat dobrý román okořeněný sexem. Úžasné čtení, každý díl je jedinečný! Přečteno víckrát a rozhodně nelituji!

Silvisek
26.09.2022 5 z 5

Kniha byla super. Bala jsem se kdyz druhy dil se mi moc nelibil, ze jaky bude tento. Ale musim rict ze skveli! Snad i ten treti bude stat za to!

Aveli
25.08.2022 5 z 5

Opět povedené, tentokrát přibylo romantiky, ale neubylo sexu. Líbilo se mi, jak byla Hannah zprvu nejistá a postupně se Willovi otevřela. Zároveň taky, jak Will postupně zjišťoval, že k ní cítí něco víc, jež jen kamarádství a ochranitelský pud kamaráda staršího bráchy. Líbí se mi, že je autorky propojili a znali se už v minulostí, akorát tenkrát byla Hannah moc mladá. Pokud hledáte příjemný erotický romantický román, tak doporučuji .

pat4157
12.07.2022 5 z 5

Pokud máte rádi erotické čtení, jděte do toho. Pokud ne, jděte od toho. Jednoduché.

Nermal
29.06.2022 5 z 5

Když tak čtu některé ty komentáře, říkám si, že některé čtenáře asi nebaví romantika. Jasně, Hanně všechno dochází strašně dlouho, ale někdo takový je v těchto knihách vždycky. Mně se příběh moc líbil, řadím jej spíš k těm lepším z této série a myslím, že poselství je jasné - láska odemyká srdce každému, někdy byste ani nevěřili, co se pak všechno začne dít. A je to roztomilé.

bezzink
15.06.2022 1 z 5

Nedocteno. Premaham se cist dal, ale neda se to. Tenhle zanr se da napsat o dost vic zajimave, vtipne, ctive, dokonce s hloubkou a erotika se da pekne prozit s hlavnimi hrdiny. Pri cteni teto knizky mi bylo za autorku strasne trapne. "Sexualni" popisy byly straslive pubertalni, Hanna byla bytost z jinyho sveta, neuveritelne divna, nezajimava, trapna. Pribeh nulovy. Vyraz "kozicky" taky snad pro 15ti lety deti. A nepochopila jsem v cem byl Will "hrac"? Co tim autor myslel? No proste silenost, NEDOPORUCUJI!

cukrovka
30.04.2022 5 z 5

Příjemné oddechové čtení. Všeho je akorát - vtip, romantika i erotika.

Štítky knihy

pro ženy erotika milostné vztahy

Autorovy další knížky

2013  82%Božský bastard
2014  83%Božský cizinec
2014  83%Božský hráč
2015  77%Vášnivý svůdník
2015  82%Vášnivý sprosťák

Kniha Božský hráč je v

Právě čtených22x
Přečtených3 107x
Čtenářské výzvě35x
Doporučených157x
Knihotéce697x
Chystám se číst304x
Chci si koupit119x
dalších seznamech20x