Božský bastard

Božský bastard https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160260/bmid_bozsky-bastard-bozsk-160260.jpg 4 2965 596

Božský bastard série

< 1. díl >

Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Jota
Originální název:

Beautiful Bastard , 2013


více info...

Janadvorackova
Janadvorackova
25.03.2024 2 z 5

Lehká pornografie tvořená písmenky.
Užívají si často a na nejrůznějších místech. A v podstatě sexuální scény tvoří nadměrnou část obsahu. Ano, je tam náznak nějakého příběhu, kolem něčeho se to točit musí.
No ale jak "toho" bylo až tak moc, paradoxně to na mě mělo úplně opačný účinek. Ne nadarmo se říká, že "všeho moc škodí."

Jen se mi místy zdálo, že holka měla "poté" trochu diskutabilní hygienické návyky...

VonDracek
VonDracek
20.02.2024 3 z 5

No, složitější děj zde opravdu neprobíhal. Pokud bychom odečetly erotické části, moc by toho nezbylo. Je to škoda, postavy by uvítaly o něco větší hloubku, která by nám přinesla trochu pochopení a díky tomu třeba i větší napětí.
Vzrušující scénky byly celkem fajn, pár situací i opravdu originálních. Klasický námět panovačného šéfa a asistentky. Příjemný a spolehlivý průměr, což člověk někdy potřebuje.


Terezzie
Terezzie
25.01.2024 2 z 5

Taková tuctovka ale líbilo se mi to. Nemohu to úplně řadit mezi knihy, které bych četla znovu. Taková oddechovka .

Tynyton
Tynyton
04.01.2024 2 z 5

Román si opravdu zasloužil označení erotický, erotiky tu máme požehnaně. Příznivci rough si jistě přijdou na své. Erotiky je však v románu tolik, že nám autorka jaksi zapomněla přiblížit, proč se hlavní hrdina choval ke Chloe jako kolosální k***t . Ani jeden z hrdinů si nezískal mé sympatie. A co víc, knížku jsem zakoupila v audiopodobě a hlas Štěpánky Romové mi vyloženě nesedl. Knížka mě vůbec nenamotivovala přečíst další díly série a vůbec kupovat audioknihy v tomto žánru.

Nikkaa
Nikkaa
08.12.2023 5 z 5

Za mne luxusní příběh plný erotiky což já úplně naprosto zbožňuju...nevím jestli si najdu ještě nějakou knihu od spisovatelky ale asi to nejspíš zkusím

Luciee113
Luciee113
28.11.2023 5 z 5

Tak jsem si tu knihu po několika letech vytáhla z knihovny a pustila se do ní. Nečekala jsem, že tam bylo tolik erotiky. Erotika mi v žádném případě nevadí, ale když je jí v knize plno, musí to mít tu správnou šťávu, jiskření.... No jelikož tam to ono jiskření bylo a nechyběla ani nesnesitelná touha mezi hlavními postavami, tak nemůžu hodnotit jinak než plný počet *

Eva88
Eva88
26.11.2023 3 z 5

Za mě slabší čtení, ale jako oddechovka proč ne... Další knihy ze série ale určitě vyhledávat nebudu.

Tirisa
Tirisa
27.10.2023 2 z 5

Tak tady se opravdu kolem horké kaše nechodilo...vlastně kdekoliv se ti dva potkali, tam to skončilo sexem...a abych pravdu řekla, už toho bylo nějak moc, takže jsem nakonec tyhle pasáže přeskakovala. Na další knížky v sérii mě tato první bohužel nenavnadila.

Senza Jenka
Senza Jenka
02.10.2023 3 z 5

Mno... čekáte-li erotický román, dostanete ho měrou vrchovatou. Samozřejmě záleží na tom, co považujete za erotické :D Každopádně na to velmi neortodoxně vletí už někde na straně 9, hned po prohlášení, jaký je to kretén a jak moc ho nesnáší.
Vzhledem k faktu, že trhání kalhotek (asi papírových) a sex v podstatě na veřejnosti mě moc neberou, ubírám na hodnocení *.

Kniholapka
Kniholapka
30.09.2023 5 z 5

Naprosto nenáročná četba, pro zatažené dny, kdy člověk potřebuje zahřát u srdce ideální....

hanaseidl
hanaseidl
25.09.2023 5 z 5

Pokud cekate erotiku a romantiku, tak pet hvezd. Pokud cekate necekany konec a zaoletku, tak bohuzel. Oddechove cteni a pet hvezd.

capar
capar
17.09.2023 2 z 5

A mě to bavilo..bohužel asi tak do třetiny...pak se to jen mlelo v kruhu a ještě ten sladikonec..jako mít to o 150 stran méně, možná hvězdu přidám, takhle se to moc táhlo...

uzivatel83509
uzivatel83509
04.09.2023 5 z 5

Hezké oddechové počtení - bavila jsem se, jak se ti dva navzájem popichují a nakonec vždy podlehnou touze.. sexuální scény na různých místech byly opravdu hezky napsané. Sprostější výrazy mi nevadily, do příběhu to, podle mě, "sedlo" :-)

dam.si.knihu
dam.si.knihu
31.08.2023 3 z 5

Americký bestseller, který i u nás sklízel/sklízí pozitivní ohlasy. Databaze 82%, Good reads 3,93. Když jsem knihu uviděla v audioverzi, nebylo nad čím přemýšlet. Tenhle žánr knih k poslechu mě baví, protože mi skvěle zkrátí cestu do práce, či chvíli při uklízení.
Po nadšení z erotického románu Jednou za život jsem se na tuto těšila už jen díky všem těm pozitivním reakcím. Nicméně já se k nim až tak úplně nepřipojím. Častokrát píšu, že u audioknihy je důležitý interpret a mě sem bohužel Štěpánka Romová, byť má skvělý hlas, úplně nesedla
Kolik sexu je moc sexu? Tak tady už je to opravdu moc. Na mě ty scény byly až moc ohrané a ke konci už mě nebavili ani poslouchat.
Jaké mám po knize zjištění? Slovo klacek je stokrát horší poslouchat, než čísto lasturce nemluvě. Pak mi nikdo netvrďte, že je možný roztrhnout kalhotky na první dobrou. To musí být jen ze šňůrky, nebo nevím. Vždyť ta chudinka musela mít takovej zářez. :D

Nicméně, i přes to vše byl v knize zajímavý příběh, který byl místy opravdu vtipný a fajn. Ke konci nechybělo to správné drama a eskalace příběhu. Dále bylo fajn vidět, jak hlavní hrdinové dospěli a uvědomili si spoustu věcí. :) Takže za mě je míň sexu víc sexu.

dancacizkova
dancacizkova
28.08.2023 4 z 5

Krásná oddechovka s nijak složitým textem, přesto velmi čtivé. Vadila mi sprostá slova, ale k té knize to určitým způsobem asi sedlo.

lucifess
lucifess
27.08.2023 3 z 5

Celkem dobře psaná romantika pro vyčištění hlavy. Nemusí se člověk nijak soustředit. Co se týká uvěřitelnosti či realitě - silně pokulhává.
Spoiler: Příběh by pro mě mohl skončit happy endem a nemusel by pokračovat dále. Část "žili spolu" už pro mě nebyla čtenářsky vůbec zajímavá. Nemohla bych ale knihu nechat nedočtenou, takže jsem to dolouskla, nicméně bez většího zájmu.

Juici
Juici
13.07.2023 3 z 5

.. Ano, šéfe ..

Sprostá mluva hlavních hrdinů byla překvapivě tak nějak přirozená. Dokonce si myslím, že to dělalo celou četbu o mnoho zajímavější. Zbytečně vyhrocený konec si mohla autorka odpustit.

Oddychová kniha plná sexu, která dá, co slibuje.

Bergerac16
Bergerac16
28.06.2023 4 z 5

(SPOILER) Mně taky obvykle vadí výrazy jako "debile" a "chováš se jako kráva", ale tady jsou použitelné, protože oba dva hrdinové jedou totálně po hraně a naprosto nad sebou ztrácejí kontrolu. Pro oba je takové rozpoložení v práci nepřijatelné, jsou oba cílevědomí workoholici. Ani jeden z nich není zvyklý totálně ztrácet sebeovládání, což se jim vzájemně děje často, a to jejich animozitu násobí.
On si při své nebetyčné aroganci neumí představit, že by podpatky začala nosit z jiných důvodů, než aby ho dráždila. Ona si zřejmě nikdy nepřipustila, že jí sice její outfit přináší potřebnou sebedůvěru, ale podvědomě se takto obléká/obouvá i kvůli němu.
Vážně jsem si neuměla představit, jak s takhle rozdanými kartami chtějí někam pokročit. Oba ze sebe vytáhli ty nejhorší stránky svých osobností, ona je afektovaná a vzteklá, on brutálně arogantní.
Naprosto neodpustitelná je vzpomínka v páté kapitole, jak mu ona první den vylila do klína kávu a zmateně ji otírala ručníkem, aniž by si uvědomovala, jakou?? Partii?? Vysušuje???. To jako vážně, paní autorko? Takhle blbou momentku jste pro hrdinku vykreslovat nemusela.
Chloe je těžké nacítit, ona je totiž nadzemská superhrdinka bez bázně a hany. Ukájecí scéna z kanceláře a vzrušování pod stolem u jeho rodičů už je vysloveně scifi, ale těžko můžu autorce vyčíst, že dostala hrdinku za určité moje osobní limity. Možná po devíti měsících vzteku, vzájemné zášti a trýznění se lze do takového rozpoložení dostat. Tohle není příběh o tom, jak to mezi dvěma lidmi chodí; odehrává se to na hraně (i lehce za hranou).
Od San Diega otřásá Chloe už konečně hysterie i panika, už necítí tu nadzemskou supersílu, nad kterou jsem předtím tolik žasla.
Rozchod mi přišel celkově uměle nahoněný, tihle dva by se několikrát krutě poštěkali, ale že by Chloe ukončila stáž, to je prapodivný zkrat. Navíc se jí Bennet už v letadle omluvil a částečně vysvětlil, o co před hotelem šlo. Opravdu se v jejich vztahu jednalo o potíže růstu, jak to nazval Ben. Bylo mi vlastně líto, že z chladnokrevné ctižádostivé hrdinky najednou autorka udělala hysterku a jejich závěrečnou konfrontaci o dva měsíce protáhla.

Radimka
Radimka
23.06.2023 1 z 5

No nic moc. I když ke konci mě zajímalo, jestli erotický vztah může přerůst v něco víc. Jinak dost ubohoucky. Hlavní hrdinka mi byla dost nesympatická.

Dizzy3
Dizzy3
09.06.2023 5 z 5

Tohle mělo fakt říz a slupla jsem to jako malinu. Je tam hodně sexu, jakože fakt hodně :D ale naštěstí to není ten případ kdy vás to pomalu začíná nudit. Jen škoda, že hlavní hrdinové neměli mimo sex. scény tolik prostoru prototže mezi nimi byla ta správná chemie, která by si zasloužila rozvinout :) No ale co ten nejrychlejší konec v historii všech knížek?! Chtěla jsem otočit na další kapitolu nebo minimálně epilog a ono už bylo konec příběhu! Velká chyba, protože Bennet a Chloe byli dohromady božský :)

Štítky knihy

sex pro ženy erotika milostné vztahy

Autorovy další knížky

2013  82%Božský bastard
2014  83%Božský cizinec
2014  83%Božský hráč
2015  77%Vášnivý svůdník
2015  82%Vášnivý sprosťák

Kniha Božský bastard je v

Právě čtených40x
Přečtených4 924x
Čtenářské výzvě238x
Doporučených284x
Knihotéce954x
Chystám se číst556x
Chci si koupit169x
dalších seznamech26x