Chris Carter citáty

brazilská, 1965

Citáty (22)

... Žijeme ve falešným světě - plastovém světě, kde skutečná přirozená krása je nejčistší a nejvzácnější uměleckou formou. Práva krása se nedá vyrobit, ani okopírovat, a z toho důvodu je na vyhynutí, ale práva krása by měla žít věčně. Já se o to postarám. Doufám, že budete schopni pochopit a ocenit opravdové umění. Galerie mrtvých


"Hodně čtu," odpověděl Robert.


"Jak jste správně řekl, když je to někdo z našich blízkých, na ničem jiném už nezáleží. Zapomeneme dokonce, kým jsme. Možná se z nás přitom stane nestvůra." z knihy Jeden za druhým


Byl tak smutný že nemohl spát, tolik se bál že nedokázal zavřít oči, byl příliš hrdý než aby plakal


hodně čtu, čtu rychle, moc toho nenaspím Odpověděl Hunter


Jak bys někoho zabil,abys ho ve skutečnosti nezabil? Je to snadné, saranče. Vyprázdníš jeho duši a naplníš ji bolestí...vezmeš mu to, co miluje nejvíc. (Nenávist)


Jak někoho zabijete, a přitom ho ve skutečnosti neusmrtíte? Genesis


Jen ležel a představoval si,že je někdo jiný. A představivost měl mocnou. Mnohem mocnější než brány pekel. Mnohem mocnější než peklo samo (Galerie Mrtvých)


Jestli se mu povede dostat se ti do hlavy, rozcupuje tě na kousky. (Zloba)


Jestliže Hunter před chvilkou spatřil v očích doktorky Slaterové smutek, pak ona také spatřila v těch jeho něco, co ještě nikdy neviděla - smutek, možná... zmatek a nevíru dozajista. Genesis


Jsem psychopat,který studuje psychopaty.Studuji jejich metody... jejich triky... jejich myšlenky... jejich činy... všechno, a právě proto mám znalosti, které vám právě nabízím-jsem psychopat z vlastního rozhodnutí, ne od přírody, a to ze mě dělá nejnebezpečnější typ psychopata, co existuje, protože chci zabíjet nežene mě k tomu žádné vnitřní nezvladatelné nutkání, a to znamená, že všechno, co dělám, je naplánováné (Nenávist)


Když je realita příliš nesmyslná a rozum nad ní zůstává stát, lidská mysl si někdy vytvoří svou vlastní.


Když víte, že někdo umírá, těžko se hledají slova. (Amy) Sochař smrti


Lidi v sobě dokážou živit zášť donekonečna. (Hunter, Popravčí)


Najdeš mě na místě,kde by se mělo mlčet, ale nemlčí. Kde by se měly nalézat verše, ale nenalézají. Kam by měli chodit žáci dychtící se poučit, ale nechodí. Místo mlčení najdeš hlučné lidi, ale taky tichého muže. Místo smíchu básníků najdeš slzy spisovatelů. Místo dychtivých studentů najdeš laciné učitele. Nehledej to, co se nabízí,ale neortodoxního, a najdeš něco zvláštního. Najdeš něco výjimečného. (Nenávist)


Nezáleží na tom, jak jsi prožil svůj život. Nezáleží na tom, jak jsi bohatý, čeho jsi dosáhl, koho znáš nebo jaké jsi měl naděje. Nakonec nás všechny potká to samé - všichni zemřeme. (Popravčí)


Otázka číslo jedna, kterou si tváří v tvář sebevraždě položí absolutně každý - ať už jde o milovanou osobu nebo ne - zní: Proč? Genesis


Říká se, že pokud jde o nebezpečí a strach, jsou lidé úplně stejní jako všichni ostatní živočichové. Dokážeme to vycítit. Upozorní nás jakýsi primitivní niterný pocit. (Popravčí)


Seru na to že jsem detektiv. Seru na to co jsem přísahal dodržovat. Jsi mrtvý muž


To je ale ironie, že jediná jistota v životě je smrt, viď? (Popravčí)


Zapomněla jsi se podívat pod postel. Noční lovec


Život je divná věc. Nezáleží prý na tom, kolik dobra v něm vykonáte nebo kolika lidem pomůžete. Chyby, které jste udělali vás straší až do poslední chvíle. (Sochař smrti)