Anastasia Novych životopis

ruská

Životopis

Anastasia Novych (rusky: Анастасия Новых) je spisovatelka, výtvarnice, ezoterička, autorka série knih s názvem Sensei ze Šambaly a zakladatelka mezinárodního společenského hnutí Allatra.

Další informace o autorce, její životopis a ani jiné osobní údaje nejsou známy. V naší moderní době plné reklamy je tato skutečnost přímo k neuvěření. Některé zdroje ji popisují jako Rusku, avšak některé výrazy či slovní obraty, které používá, jsou ukrajinské, a i její oficiální web má ukrajinskou doménu. Existuje též verze, že pod jménem Anastasia Novych se skrývá skupina spoluautorů sdílejících stejný názor na svět a historické události.
Jedna věc je ale zřejmá – její knihy jsou jedinečné svým duchovním vlivem. Všechno v nich je výjimečné: počínaje zrnkem poznání a konče neobyčejně pozitivním vlivem na život čtenářů. Pro mnoho lidí se tyto knihy staly moudrým průvodcem po náročných cestách sebepoznání a nejednou zachránily, utěšily a ukázaly správný směr poutníkům, kteří se ztratili ve tmě svých myšlenek a osobních problémů. Každý člověk v nich vidí jako v zrcadle něco opravdu osobního, co je ukryto kdesi hluboko uvnitř.
Knihy navíc odhalují tajemná proroctví, která se v poslední době s překvapující přesností začaly naplňovat. (zdroj životopisu: http://ibisbooks.cz/; https://...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.