Zakázané vzpomínky zajímavosti

Zakázané vzpomínky https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525193/bmid_zakazane-vzpominky-653b868605153.jpg 4 15 15

Jmenuji se Viktorie Malá a do svých jednadvaceti let jsem zažila hrůzy, které mě dohnaly k extrémnímu řešení. Stala se ze mě nová žena, schovaná za zdí v pevné ulitě. Minulost si však vždy najde cestu. Ten, jenž mi býval vším, se znovu objevil a ničí křehkou rovnováhu, kterou jsem za poslední měsíce vybudovala. Jak pokračovat ve zpackaném životě? Jak se vyrovnat se ztrátou? Kam až člověk může padnout a dá se utéct od bolesti? Dovedu pomoci tomu, koho miluji a nenávidím zároveň? Vždyť jeho bídný stav jsem zavinila já... Volné, nenavazující pokračování na Zakázaný chtíč, které vás s největší pravděpodobností uvede do pocitů a myšlenek, že život je někdy neskutečná mrcha, ale vždy se najde naděje.... celý text

Zajímavosti (4)

Autorka pro tuto knihu čerpala ze svých vlastních zážitků, i bolestí. Nejedná se zcela o fikci. Do postavy Viktorie mnohdy vtiskla sebe samu. (Lenka.Hnat)


Jedná se o první a asi i jedinou knihu autorky, kterou psala z pohledu ženy. (Lenka.Hnat)


V příběhu se objeví hrdinka z knihy Nelži, andílku! (Mína) Obě knihy jsou tímto nepatrně provázané. (Lenka.Hnat)


Kniha volně pokračuje na příběh Zakázaný chtíč, zavede čtenáře do doby po více jak roce od prvního příběhu. Avšak vše je jinak, než by se očekávalo. První kniha je z pohledu Nika a druhá z pohledu Viky. (Lenka.Hnat)