Pád zajímavosti

Pád https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69251/bmid_pad-E8a-69251.jpg 4 1900 1900

Andělé / Padlí anjeli série

< 1. díl >

Na Danielovi Grigorim je čosi bolestne známe. Tajomný, uzavretý chlapec pritiahne pozornosť sedemnásťročnej Luce Priceovej hneď v jej prvý deň na internátnej škole Meč a kríž pri meste Savannah. Je jediným svetlým bodom na mieste, kde nie sú dovolené mobilné telefóny, ostatní študenti sú vyšinutí a bezpečnostné kamery ich sledujú na každom kroku. Daniel však nechce mať s Luce nič spoločné – a dáva jej to jasne najavo. No ona sa nevzdáva. Mládenec ju priťahuje ako svetlo nočného motýľa a Luce musí zistiť, čo pred ňou tak zúfalo skrýva... aj keby ju to malo stáť život. Nebezpečne vzrušujúci a temne romantický triler PÁD je súčasne najúžasnejším príbehom lásky!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Fallen , 2009


více info...

Zajímavosti (4)

Film Pád měl v našich kinech premiéru v květnu 2017. (deedulka)


V listopadu t. r. bude vydán pátý díl série Fallen s názvem Unforgiven. Camův boj o lásku Lilith. (eŠ)


Pokračuje casting filmu Fallen podle knihy. Dále se představí také Joely Richardson (Sophia), Leo Suter (Trevor) nebo Paul Slack (Harry Price). (Neenah)


Filmové zpracování bude režírovat Scott Hicks. Hlavní postavu Luce bude hrát Addison Timlin. Ve filmu si také zahrají Jeremy Irvine jako Daniel a Harrison Gilbertson jako Cam. (Neenah)