Clare C profil

☰ menu
Clare C

2000 · žena · Ústecký kraj · statistiky

Aktivní: 08.02.2024 09:55 (poprvé 02.06.2014)
Body:8
Palce za komentáře: 3 · 1 ostatním
Hodnocení v bazaru: 1/0

Nové knihy v seznamech

Tyran
Tyran
T. M. Frazier
Psanec
Psanec
T. M. Frazier
Racer
Racer
Katy Evans
Atómové návyky
Atómové návyky
James Clear

Kdo jsem

Něco o sobě říct není nikdy snadné. Cokoli co napíšete je ovlivněné vaším zkresleným pohledem - vidíte jen to co byste chtěli vidět a to omezuje objektivnost vašeho popisu. Na druhou stranu psát to, co o vás říkají jiní není vždy zrovna adekvátní. Sama o sobě bych řekla asi tolik, že jsem jiná. Divná, chcete-li, nebo si to alespoň myslím. Je to věčné dilema - jsem či nejsem. Když to o vás říkají spolužáci, většinou to nemusí být 100%, navíc to většinou říkají proto, že jste chytřejší a nemáte potřebu dělat stejné krávoviny jako oni. Když to ovšem řekne vaše nejlepší kamarádka, tak to už to jistou váhu má. Sice to řekla v dobrém slova smyslu ale pořád - nikdo primárně nechce být jiný, s tím se musíte neučit žít. No a já si myslím, že mě se to povedlo. Takže když lidi řeší, že nosím každou ponožku jinou, že mám v 17 potřebu barvit si hlavu na fialovo, že se spolu s učitelem informatiky smějeme v kabinetu spolužačkám, které neznají trojčlenku, i když tohle téma probíráme už dva měsíce, když přečtu knihu za dva dny, když ve svém věku nosím unicorn overal, když, přesto, že nemám kluka, radím všem kamarádkám co dělat s tím svým a dostávám je z depresivních nálad o tom, že nejsou dost dobří pro holky jako jsou ony (ano, vážně se to stalo), když potřebuji mít spoustu kosmetiky jen proto, abych odsuzovala lidi co mají perfektní makeup denně, když někdy odsuzuji všechny za něco, přesto že jindy říkám že každý má své nedostatky i přednosti nebo že za naše problémy nemůžeme mi ale rodiče a genetika, při tomhle všem a hlavně kvůli tomu, jsem jiná. V podstatě jen pro to, že si raději čtu, než abych šla do posilovny. Pro to, že sleduji seriály a jsem schopná jeden seriál o šesti sériích shlédnout za týden. Pro to, že otevřeně říkám o mém otci, že je kretén, protože je a neměla jsem problém to říct už na první seznamovací hodině na nové škole. V dnešní době samozřejmě i pro to, že nechci s nikým spát. Důvodů je spousta proč mě lidi odsuzují, nebo "neberou". Já na ně trochu kašlu. Mám pár dobrých přátel, a přesto že vím, že nikdy nebudou tím, čím chci aby byly a nebudou mě znát tak jak já znám je, jsou tady. I po všem, co jsem před nimi předvedla. A upřímně, když jste trochu chytřejší, a tohle není chvástání ani nic podobného prostě to tak je, tak se asi nechcete bavit s lidmy, kteří nejsou schopni pochopit že když vydělíte dvě čísla (což ani nemusíte dělat) a pak je vynásobíte jiným, vyjde vám zbytek do 100%. Samozřejmě že ne každý má hlavu na matematiku, ale někteří z těchto lidí nechápou ani jazyky, či předměty kde můžete jen vypsat něco co se naučíte zpaměti. A vlastně mi ani nevadí to že jsou... pomalejší, spíše to, že jsou na mě hnusní, protože já ty odpovědi vím.

Mám tendenci se vždy rozepisovat jakmile jednou začnu, za to se omlouvám. Jinak někam sem dám za pár dní odkaz na můj blog, nepřidávám tam moc často, ale pár lidí mi řeklo, že mé někdy až schizofrenní texty dokážou být velice poutavé.

Čistě pro informaci - lidé nemusí mluvit opravdu o sobě, abyste se dozvěděli něco, o jejich osobě.



Oblíbené knihy: Krásná Katastrofa, Sukuba, Věk X, Příliš mnoho Kateřin, Ten kdo stojí v koutě, Eskejp, Malý princ, Prosím tě neblázni, Alfa,



Oblíbení autoři: Jamie McGuire, Richelle Mead, John Green, Antoine de Saint-Exupéry, Ivan Kraus, Nika Peas, Jasinda Wilder



Kdysi dávno když vycházeli první filmy Twilight jsem přečetla Rozbřesk, přesto však za první dvě série které jsem přečetla a kterými jsem načala opravdové čtení ve 13 letech byly Sukuba a Fifty Shades



Mé zájmy: Čtení knih, sledování seriálů, Počítání v Excelu, Vytváření prezentací, Psaní příběhů, které nikdy nedokončím, Přestavování nábytku v mém pokoji, Dělaní čehokoli, pro co se z ničeho nic nadchnu.



Ze všeho nejradši mám chvíle, kdy se nemám jak zaměstnat a tak jen ležím, sedím či polospím a vymýšlím v mé hlavě příběhy nejrůznějších žánrů inspirované těmi nejméně nápadnými podněty.



Mám ráda velké množství citátů od autorů různých žánrů jako jsou například Oskar Wild, Jan Werich či William Shakespear.Jením z mých nejoblíbenějších je však tento od pana Wericha:

"Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec."