Znovu a lépe

recenze

Znovu a lépe (2022) 4 z 5 / lucie.svobodova
Znovu a lépe

Upřímně jsem od knihy moc nečekala - klasické odpočinkové čtení s romantickou linkou a nějakou menší detektivní zápletkou. Ale musím říct, že kniha mě velmi mile překvapila. Měla totiž daleko větší hloubku, než se na první pohled může zdát.

Mel se po 10 letech od maturity vrací zpět do svého rodného městečka, nejede však sama - veze s sebou svou dceru Hope, do které jsem se hned od začátku zamilovala, to je tak úžasně milé, roztomilé stvoření, které má na vše odpověď, že bych si ji hned vzala domů . Míří na třídní sraz, ale vezou si i všechny své osobní věci, Mel by si totiž přála začít od začátku, a lépe, jelikož vše nešlo dle jejích představ - za to může především její ex Nathan, kterému bych dala pěstí, kdybych se s ním měla osobně potkat.

Po cestě se jim však rozbije auto a chce jim pomoct záhadný cizinec .. není to snad novodobý Jack Rozparovač? Nechá si Mel s Hope pomoci? Bude to jen náhodná postava nebo bude v příběhu hrát větší roli?

Holky se usadí v hotelu tety Giny a tam teprve nastane ta pravá akce .. Především se zde ukáže co znamená mít pravé přátelé, kteří jsou tu vždy v případě potřeby, a kteří umí táhnout za jeden provaz, když je to potřeba.

Téměř všechny postavy jsou tak dokonale vykreslené, že si je člověk musí oblíbit - až na pár výjimek..

Jediné menší minus je poměrně velké skákání v ději, některé pasáže by si zasloužily být trochu více rozvedené. Ale i tak knihu hodnotím krásnými 4* z 5. Tím pádem mohu s klidným srdcem doporučit si knihu přečíst ..


Znovu a lépe Znovu a lépe Catherine Bybee

Nový začátek? Zvládne to. Nejspíš… Na střední škole si svoji budoucnost Melanie malovala úplně jinak. Se zpackaným životem jí pomůže se poprat návrat do rodného maloměsta. První kniha nové série o třech kamarádkách přináší romant... více


Komentáře (0)

Přidat komentář