O druhých šancích s kapkou magie

recenze

Na neVěčné časy (2024) / lucie.svobodova
Na neVěčné časy

Už na první pohled mě uchvátila obálka, no řekněte není nádherná? A víte co? Dá se číst z obou stran. Proč? Protože má světlou a temnou stranu .

Magický realismus? Nevíš co to je? To je žánr, který zde ještě není moc rozšířený a je to škoda. To se jistě ale brzy změní! Věřím tomu.

Magický realismus je žánr, který spojuje realistický popis prostředí a postav s prvky nadpřirozena či magie. V tomto žánru jsou nadpřirozené jevy a události vnímány jako běžná součást každodenního života postav, aniž by byly zdůvodňovány nebo vysvětlovány. Tento styl umožňuje autorům kombinovat realitu s magickými prvky, vytvářející jedinečnou a často záhadnou atmosféru v textu.

NA neVĚČNÉ ČASY O druhých šancích s kapkou magie Romantika s prvky fantasy. To prostě chceš!

V tomto sborníku povídek jich nalezneme celkem osm. Osm příběhů o druhých šancích, které vám ukáží, kde všude je možné najít svou spřízněnou duši, pravou lásku nebo sílu začít znovu.

Jaká povídka se mi líbila nejvíc? Je lepší světlá nebo temná strana?
To jsou strašně těžké otázky, protože každá jedna povídka má něco do sebe. Každá jedna povídka nám něco “ukáže. A každá jedna povídka je skvělá.


Na neVěčné časy Na neVěčné časy * antologie

Ponořte se do světa romantiky a magie. Osm příběhů o druhých šancích, které vám ukáží, kde všude je možné najít svou spřízněnou duši, pravou lásku nebo sílu začít znovu. Poznejte magický realismus, který si ve světě získal tisíce ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář