Temné a kruté lži

recenze

Temné a kruté lži (2023) 4 z 5 / virgo_books
Temné a kruté lži

Tohle není můj obvyklý žánr, a proto jsem úplně nevěděla, jak se mi to bude líbit, ale příjemně mě to překvapilo.

Celý příběh se odehrává na tajemném ostrově, kde žijí lidé, kteří mají nějaké speciální schopnosti. Celá kniha má proto takovou tajemnou a mystickou atmosféru.

Vyšetřujeme záhadu zmizení Elory, což je jedna z 12 dětí, které se narodily ve stejný rok a zdědily různé schopnosti. Ty také v průběhu knihy odhalujeme.
Postupně přicházíme na různá vodítka a hádanky, které naše hlavní hrdinka Grey luští a snaží se přijít, co se vlastně stalo její nejlepší kamarádce. Navíc se musí vypořádat se schopnostmi, které se v ní od začátku knihy probouzejí a ona je nemůže ovládat.

Všechno se taky zamotá, jakmile se objeví nová postava, která by se vším mohla mít něco společného.
Kniha měla úžasnou atmosféru a byla napínavá od začátku do konce, protože se tam pořád něco dělo. Vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout.

Je tam také romantická linka, která je vedlejší, ale pro mě to byla skvělá třešnička na dortu.
V průběhu knihy jsem začala podezřívat skoro všechny, ale absolutně jsem nečekala to, jak to všechno vlastně bylo a skončilo.

Za mě rozhodně povedený ya thriller, který byste si určitě měli přečíst, pokud se vám líbil seriál Pretty little liers nebo Riverdale.

Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji Marky z @humbook @humbook_blogeri #humbookblogeri


Temné a kruté lži Temné a kruté lži Ginny Myers Sain

Mokřady obchází zlo. Nadpřirozený thriller z města plného magie. Pokud máte co skrývat, La Cachette v Louisianě je to nejhorší místo, kde se lze ocitnout. Tohle bažinaté městečko je totiž plné lidí se zvláštními schopnostmi. Sedmn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář