"Šťastný život" od Willa Bowena - klíče k štěstí v praktických krocích

recenze

Šťastný život (2019) 5 z 5 / actavis
Šťastný život

Kniha „Šťastný život“ od Willa Bowena přináší do života čtenářů konkrétní návody a praktiky, které nejsou pouze obecnými radami o tom, jak být šťastný, ale jsou podložené výzkumem a systematicky postavené na kvantifikovatelných metodách.

Autor se v knize vyhne klišé a univerzálním frázím o mindfulness nebo meditaci, a namísto toho nabízí čtenářům jasně definované kroky, jak měřit a zvyšovat vlastní štěstí. To je obzvláště vítané, protože umožňuje čtenářům nahlédnout do konkrétních postupů, které mohou začlenit do svého každodenního života.

Jedním z nejvýznamnějších aspektů této knihy je její univerzálnost. Autor se vyhýbá politickým nebo náboženským tématům a zaměřuje se na praktiky, které jsou přístupné a použitelné pro všechny, bez ohledu na jejich přesvědčení. Tím vytváří knihu, kterou lze doporučit širokému spektru čtenářů.

I když názor na to, zda kniha opravdu přinesla větší štěstí, se může lišit, autor zdůrazňuje, že samotný pocit štěstí je často klíčem k jeho dosažení. "Šťastný život“ není jen knihou pro ty, kdo hledají okamžité povzbuzení, ale také pro ty, kteří chtějí systematicky pracovat na dlouhodobém osobním rozvoji a štěstí.

Celkově lze konstatovat, že kniha Willa Bowena, „Šťastný život“, je cenným průvodcem pro každého, kdo touží po konkrétních krocích k dosažení hlubšího a trvalejšího štěstí v životě.

Děkuji nakladatelství Synergie Publishing SE za poskytnutí recenzního výtisku.


Šťastný život Šťastný život Will Bowen

Jak můžete den za dnem prožívat větší míru štěstí bez ohledu na to, co se ve vašem životě právě odehrává? Štěstí nepřichází jako odměna za to, že něco získáme nebo něčeho dosáhneme. Štěstí bývá naopak příčinou: nejkratší a nejpřím... více


Komentáře (0)

Přidat komentář