Šeptající mrtví

recenze

Šeptající mrtví (2024) 3 z 5 / vendy6619
Šeptající mrtví

Za knihu bych moc chtěla poděkovat knihy Dobrovský a Kate Valter.

V knize se setkáváme s mladou Keira, která se probouzí v lese a nepamatuje si vůbec nic z předchozího života a ani to jak se tam dostala. Dostává se do menšího města, kde poznává sympatického faráře, který pomůže a díky tomu Keiře začíná nové dobrodružství.

Kniha se četla velice dobře stejně jako autorčiny předchozí knihy. Nicméně z téhle knihy mám takový vtíravý pocit, že autorka už nemůže přijít s něčím novým. V téhle knize jsem dostala k pocitu, že autorka chce hrozně moc psát romantické knihy, ale neví jak se k nim dostat. Tohle jsem zažívala už v knize Hlasy v bouři.

Prostředí mě úplně jako hororová knížka nepřišla a zjistila jsem, že se vlastně vůbec nebojím. Možná jsem čekala od autorky něco více děsivého, více lekavých scén, více všeho a to je právě to zklamání, které mě moc mrzí.
Hlavní hrdinka mi úplně sympatická nebyla a vůbec jsem se s ní nedokázala nějakým způsobem ztotožnit.
V tomhle případě mi víc seděli vedlejší postavy jako je farář nebo Zoe.

Nicméně kniha má nějakých 260 stránek necelých a i velice čtivá, najdete zde zajímavou schopnost hlavní hrdinky a svým způsobem i milé rozuzlení celého příběhu. A za mě si myslím že autorčin styl je skvělý a já se ráda pustím do jakékoliv její knížky další.

Takže pokud se nebojíte duchů za oknem rozhodně se do nové Darcy pusťte.

Komentáře (0)

Přidat komentář