Příchuť zla

recenze

Příchuť zla (2023) 5 z 5 / Rasttea
Příchuť zla

Za možnost spolupráce děkuji Albatrosmedia. Třetí případ detektiva Madison Harperové z pera Wendy Dranfield. Poté, co je osvobozena a rozhodnutá očistit své jméno a navázat opět kontakt se svým synem Madison zůstává ve svém původním působišti a poté, co s kolegou, nezávislým detektivem Natem vyřeší případ tragicky zesnulé teenagerky, přítelkyně Madisonina syna, je Madison nabídnuto, aby se opět stala členkou místního policejního oddělení v Coloradském Lost Creek. Na své cestě první den práce narazí ovšem na auto mimo silnici, kde se nachází nemluvně. Pro Medison nastává martyrium zjistit, co se stalo, čí je krev, čí je bota, která ležela poblíž, a proč někdo nechal dobrovolně malou holčičku samotnou na zadním sedadle auta.
Nate se mezitím otřepává ze své situace u kamaráda a svého pomocníka Rexe na jeho statku. Ovšem přestože jeho část pátrání co se týče jeho osudového zvratu není u konce, rozhodne se připojit k Madison. Ovšem to ještě netuší, jak moc se jeho osudová cesta zamotá.
Autorka opět bravurně rozmotává klubka několika linek příběhu tak, že čtenář si nemůže být jistý, stejně tak, jako detektiv Madison. Autorka zanechává ve čtenáři pocit, jako by byl u vyšetřování, čtenáři nabídne nějaké vodítko, aby je vzápětí vytrhla zpod noh jako létající koberec. Je tak do poslední chvíle v příjemném napětí jak spolu zamotané stopy souvisí a jestli se detektivovi podaří případ vyřešit dříve, než bude pozdě.
Vřele doporučuji všemi pěti hvězdami.


Příchuť zla Příchuť zla Wendy Dranfield

Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série. Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat. Hned ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář