Pokrevní cejch

recenze

Pokrevní cejch (2023) 5 z 5 / vendy6619
Pokrevní cejch

Když jsem se tenhle rok dostala k Mýtonošům vůbec jsem netušila do čeho jdu. Jen jsem věděla, že to jednu dobu bylo všude. A totálně mě dostali. Ten svět, magie, legendy o Artušovi. Všechno. Skvělá hlavní hrdinka, která se dostane do všeho v podstatě jak slepý k houslím. A příběh nabere obrátky každou další stranou a vy to hltáte naprosto bez dechu! A pak přijde šokující odhalení na konci!
Naštěstí v Pokrevním cejchu se dostáváme do doby po událostech prvního dílu. A opět se tu děje na každé stránce něco.
Máme tu pohledného merlina Sela, který by za Bree hlavní hrdinku položil život. Nejlepší kamarádku Alice, která by za nejlepší kamarádku také položila život. A Williama, který drží celou partu při smyslech a také by položil život za Bree! Proč a všechny tyhle otázky musíte odhalit sami! Ale budete to milovat! Ten svět. Jak se do toho budete nořit víc a víc. Odhalovat víc a objevovat, že každé rozhodnutí má své následky o čemž Bree sakra moc dobře vi!
Co víc říct! Je to čtivý, je to úžasně propracovaný. Ač tedy u toho druhého dílu jsem se přistihla jak nedávám občas pozor. Tady se to klidně mohlo o nějaké ty stránky zkrátit a nevadilo by to ničemu! Nicméně ani to nemění na tom to, že je to perfektní!
A ten cliffhanger na konci připravte se na divokou jízdu s Bree a přáteli. Srazí vás na kolena, ale užijete si to!

Za poskytnutí knihy moc děkuji nakladatelství CooBoo a nakladatelství Albatros.

Moje hodnocení? 4,5*/5*

Komentáře (0)

Přidat komentář