ON - série Him

recenze

On (2019) 5 z 5 / EvikU.
On

Román o hokejistech. Nevím, jak to autorky dělají, ale když píšou spolu mají to opravdu zmáknutý. Jejich knihy se čtou lusknutím prstů.

Je o dvou kamarádech, Jamie Canning a Ryan Wesley. Oba mimořádně dobří v hokeji , ale každý v jiném týmu. Od dětství tráví prázdniny na místě pro mladé hokejisty, kde spolu prožívají první přátelství a později i milostnou zkušenost.

Dlouhé 4 roky se nevidí ani si nepíšou. Shoda náhod je svede opět na jeden led. A oni zjistí, že si chyběli. Zatímco Ryan si je svou orientací i láskou jistý, Jamie má přítelkyni. Jenže přítelkyně je daleko a Jamie zjišťuje, že ho přitahují i muži. Zejména jeden muž

Oba jedou jako trenéři v létě na místo, kde sami jako kluci trénovali a prožili krásné chvíle. Tam se sbližují a já si ten jejich vztah užívala. Musím říct, že s LGBT tématikou za mě zatím nejlépe napsaná kniha. Jejich sbližování jsem si užívala s nimi a i když už se o tom baví ve světě hodně, někteří lidé mají předsudky navždy.

Postupné zjišťování Jamieho, že se mu líbí obě pohlaví, Ryanova nejistota, kdy nechtěl přijít o kamarádství, jejich vzájemné vtipné dialogy i sexuální scény byly skvěle napsané. Žádná trapná spojení. A pobavili mě výhody chození přítel a přítel :)

Komentáře (0)

Přidat komentář