Pláč němého boha 2

recenze

Pláč němého boha - 2. svazek (2023) 5 z 5 / EvikU.
Pláč němého boha - 2. svazek

Druhý díl přinesl přesně to, co jsem potřebovala. Propracované fantasy s čarodějkami, velemágové, bohové, magie smrti, víly, král draků,...

V této fantasy musíte dávat hodně pozor, co a jak, ale díky prvnímu dílu už znáte postavy a lépe se orientujete. Díky tomu si myslím, že si knihu více užijete. U mě to tak bylo. Děj mi dával větší smysl a já si jen užívala ten dokonalý svět magie.

Styl psaní si vás zaháčkuje a vy nebudete vědět komu fandit, i když u mě vedla čarodějka Denyela. Ale všechny postavy jsou skvěle napsané. Intriky, napětí, spojení s draky, podmořský svět, který hrozí pokud se protrhne nebe zatopí celý svět.

Je to tip knihy, kterou když začnete číst, skončíte až na konci. A jedna scéna mě velmi dostala, to jak byla jedna čarodějka napojená na draka. Nechci víc spoilerovat, ale tleskám.

Mám ráda, když si dají autoři práci a fantasy je napsaná do nejmenších detailů. Konec máme ovšem malinko otevřený, tak nás čeká nejspíš třetí díl.


Pláč němého boha - 2. svazek Pláč němého boha - 2. svazek Tereza Matoušková

NAD SVĚTEM PODMOŘÍ SE STAHUJÍ MRAČNA. „Nemusíte přede mnou utíkat. Nic špatného jste neprovedl, vše padá na mou hlavu. Já vám poručil, abyste skříňku otevřel. Kvůli tomu jste se ocitl v temnotě. Je na mně, abych vás dostal zpátky.... více


Komentáře (0)

Přidat komentář