Střípky z moře

recenze

Střípky z moře: Román o síle lásky a naději (2024) 4 z 5 / EvikU.
Střípky z moře: Román o síle lásky a naději

Lauren po ztrátě blízkého člověka nedokáže dál pracovat ve svatební agentuře a dívat se na štěstí jiných lidí, když její život už nemá smysl…prodává svůj podíl své kamarádce Andy a odjíždí do Severní Karolíny k moři. Jediné, co chce je uspořádat si svůj život a zapomenout na bolest.

Shodou okolností se seznamuje se starší paní Mary, které se rozhodne pomoci s rekonstrukcí postaršího penzionu. Přináší jí to radost a náplň v životě. V penzionu poznává rybáře Brodyho. Ani ten nevěří na lásku a manželství. Dokáží si navzájem dát naději i lásku?

Kniha je takové pohlazení po duši. I při velké ztrátě a bolesti na nás ještě čeká štěstí. Příběh je plný lásky, přátelství, popisy krásného prostředí u moře na mě dýchly romantikou.

Jak to skončí, alespoň ta hlavní linka je jasná od začátku. Vypraví se v přítomnosti protkané trochou z minulosti. Co mi malinko kazilo celý dojem, jak se úplnou náhodou celý příběh propojil do jedné roviny, všichni v příběhu našli své štěstí. Bylo to moc pohádkové a nereálné.

Ale i tak jsem byla spokojená, nejde číst jen pořád krváky. I takovéto knihy přináší pokoj v srdci. Kéž bychom všichni našli štěstí po nějaké ztrátě v životě. Život je krásný a žijme ho naplno.


Střípky z moře: Román o síle lásky a naději Střípky z moře: Román o síle lásky a naději Jenny Hale

Svatební koordinátorka Lauren se jednoho dne rozhodne prodat firmu, opustit New York a strávit léto mezi písečnými dunami na pobřeží oceánu. Před starostmi uteče do městečka v Severní Karolíně, kde pomůže postarší majitelce Mary v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář