Neklidní duchové rodiny Folcroftů.

recenze

Duchové rodiny Folcroftů (2020) 4 z 5 / TerezaMondeková
Duchové rodiny Folcroftů

Taře a Kylemovi ze život zhroutí ze dne na den. Jejich máma měla vážnou autonehodu a skončila v nemocnici v kómatu. Není jasné, jak to s ní dopadne. Sourozenci budou do té doby u svých prarodičů, které nikdy neviděli. Ani matka o nich nikdy nemluvila.

Tara a Kyler jsou překvapeni, když vidí krásný a okouzlující velký dům uprostřed hor. Navíc jejich prarodiče jsou vřelí a milý, přivítali je s otevřenou náručí. Ale pak se začnou dít zvláštní věci.

Tara okolo domu vidí duchy. Její bráška se začne chovat divně. Bouřka, která přeruší telefonní spojení. A zamčená místnost, do které nesmí. Nakonec Tara dojde k závěru, že ani autonehoda její matky nebyla tak úplně náhodná. Tara s Kylem musí předstírat spokojenou rodinku, aby odhalili tajemství a lži, které rodina Folcroftů má.



Pěkný díl. Opět... kniha psaná neuvěřitelně poutavě. Odtrhnout se prostě nešlo! O napětí, co bude dál nebylo nouze. O překvapení a šok z toho, co se všechno stalo a stane taky ne. Nechyběly ani takové menší záhady. Celou knihu mi hlavou běželo spoust otázek.

Jen mě mrzelo, že je kniha tak krátká, kdyby autorka prodloužila konec, tak by potom nepůsobil tak useknutě a nepůsobil by dojmem, že to autorka chtěla rychle ukončit. Na mě to tak působilo. Ale co se mi v knize opravdu líbilo, jak spolu sourozenci drželi. Starali se jeden o druhého, nedali na sebe dopustit... to jsem opravdu ocenila. Teď se těším na další díl.


Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. May a Peter Folcroftovi se zpočátku zdají být vřelí a okouzlující a jejich velký dům, schovaný ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář