Nástroje smrti: Město z popela

recenze

Město z popela (2013) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Město z popela

Viděli jste film nebo seriál o této sérii?

Nebylo těžké se vrhnout rovnou na další díl. Obzvlášť, když je po ruce. Nemohla jsem se dočkat, až se znovu ponořím do děje.

Ovšem u druhého dílu jsem se nějak nemohla začíst. Pořád se mi to zdálo nudné a zdlouhavé. Naštěstí pak ale v druhé půlce přišel moment, na který jsem čekala od hotelu v prvním dílu. Díky za to – pak se totiž děj rozproudil a příběh byl o mnoho lepší.
Konec prvního a průběh druhého dílu mi, co se týká romantické linky, udělal čáru přes rozpočet. V tomto směru mi linka moc neseděla, ale na druhou stranu v příběhu to mělo své místo.
Vedlejší postavy tu měly trochu víc prostoru a já si krom mého milovaného Magnuse (Krasomila Pohromy :D ) oblíbila i Isabelu a Aleka.
Autorka umí opravdu skvěle psát. Všechny scény jsem viděla před sebou a doteď si je tak vybavuji.

Obálka a grafika: Tady už se obálka oproti prvnímu dílu zlepšila. Ale pořád to není ono. Nejnovější obálky od nakladatelství @booklab jsou ale naprosto dokonalé. Viděli jste je?

Verdikt: Nebylo to tak dobré, jako první díl, ale pořád jsem si knihu opravdu hodně užila. A taky jsem se hned vrhla na další díl.


Město z popela Město z popela Cassandra Clare (p)

Clary Frayová si toužebně přeje, aby se její život zase vrátil do normálních kolejí. Ale co je vlastně normální, když jste lovec stínů, zabíjíte démony, vaše matka je v kómatu způsobeném kouzlem a vy najednou vidíte vlkodlaky, upí... více


Komentáře (0)

Přidat komentář