Osudové pouto

recenze

Osudové pouto (2023) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Osudové pouto

Osudové pouto
Elizabeth Briggs @elizabethbriggsbooks

304 stran

#spoluprace s @grada_cz (Děkuji )

Vydává: @cosmopolis_cz

Moje hodnocení: 4,5/5
------------------------------
Jakou sérii o vlkodlacích jste četli

Když jsem se dostala k druhému dílu série Vlci zvěrokruhu, už jsem byla totálně natěšená.

Tahle možná trochu nenápadná série může klamat. Ale najdete v ní super vystavený příběh, který graduje, má crossovery, že nestíháte kulit oči a přitom všechno zapadá do sebe.

V tomto dílu se dozvídáme něco víc o Aylině původu a taky se nám dokresluje náš milostný trojúhelník, i když to pravé ořechové přijde až v dalším díle - teda doufám . A taky se těším, protože ten konec?

Mimochodem, za mě to žádný trojúhelník není, protože Aylin protějšek je jasný od první chvilky a já jsem z něj mimo stejně jako Ayla .

Kniha se čte tak dobře jako první díl. Stránky ubíhají pod rukama a najednou bum, je konec. Klidně na jedno posezení, protože s touhle kráskou nevnímáte čas.

Moc mě baví, jak jsou jednotlivá znamení vystavěná. Mají různé odpovídající schopnosti a i chování odpovídá danému rodu. Třeba majetnickost vlků je perfektní .

Není to nijak moc náročné čtení. Dokonce možná odhadnete spoustu zvratů, ale víte co? Já jsem si chtěla u knihy odpočinout a přitom si užít bojové scény, sexy vlky, romantiku a trochu té magie. A to přesně jsem dostala.

Obálka: Možná jsou na mě tyhle obálky moc křiklavé, ale líbí se mi motivy v pozadí.

Verdikt: Tohle prostě chcete číst. Akce, romantika a peprné chvilky ve fantasy knize? Já tedy doufám, že další díl bude brzy, protože ho otevřu hned, jak přijde .


Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její... více


Komentáře (0)

Přidat komentář