Miluju psa!

recenze

Kráľovstvo podsvetia (2024) 5 z 5 / bradovav
Kráľovstvo podsvetia

Znovu a doufám, že ne naposledy musím poděkovat @venupress za možnost seznámit se s další slovenskou autorkou, kterou bych bez nich neměla možnost poznat. Bez vás by byl můj knižní svět chudší!

Tuto knihu můžete v posledních dnech vídat všude. Určitě jste si jí všimli, protože má krásnou obálku, která upoutá vaši pozornost. Já jakožto obálkofil už vím, že si knihu budu muset pořídit i v tištěné podobě, abych tento skvost mohla chodit obdivovat.

Přesuňme se ale k obsahu. Kniha popisuje příběh odehrávající se v mafiánském prostředí. Jasně to už znáte z jiných knih, ale tady je mafiánské prostředí zpracováno zase jiným způsobem. Kromě obvyklé války mezi rodinami mafiánského podsvětí se zde vyskytují boje ještě nad hranicemi těchto rodin, když se do válek přidá Kráľovstvo v čele s temným Princem.

V prvních kapitolách se seznamujete s hlavními postavami. Autorka si vás jen lehce oťukává. Já si v této části knihy vytvořila názor na postavy, který jsem si táhla po zbytek knihy sebou jako malé zavazadlo. Hlavní hrdinka mi přišla ztřeštěná, ale velmi odvážná a odhodlaná bojovat se svým osudem. Ricardo, její snoubenec, má být tou postavou, kterou nemáte rádi, já jsem ale jiná a mě přišlo některé jeho chování hezké, občas i sympatické a tak tajně doufám, že z něj @leshiana_author v dalším díle neudělá ještě většího padoucha a dá mu třeba i prostor se projevit. Pak je tu náš bad boy, potetovaný vyvrhel své rodiny. Jsou místa, kdy bych mu padla do náruče a nechala se trestat, ale jsou i místa v knize, kdy jsem mu nadávala a servítky jsem si nebrala. Koho ovšem miluju a nikdy nepřestanu je Amudis! Amudis si mě získal a chci ho domů!

Příběh je poutavý, po prvotním seznámení se s postavami začíná od 18. kapitoly jeden zvrat za druhým a vy se rozhodně při čtení nenudíte. Naopak hltáte stránku za stránkou. Já musím přiznat, že mě trochu rušilo to, že se postavy setkaly a hned se na sebe vrhaly i když ona byla neskutečně vytočená. Ale asi si jen nepřipouštím jeho kouzlo osobnosti.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Kráľovstvo podsvetia Kráľovstvo podsvetia Leshiana Višňovská

Nevieš, kto som a ja ti to neprezradím. Nepoznáš moje skryté úmysly. Minulosť pre teba ostáva záhadou. Jediné, čo vieš, je, že sa nezastavím, kým nedosiahnem svoje. Ovládnem tvoju dušu, rozdrvím ti srdce. Je všetko len náhoda? Ale... více


Komentáře (0)

Přidat komentář