Likvidátor

recenze

Likvidátor (2023) 5 z 5 / Galloway
Likvidátor

Jednou větou: BYLA TO BOMBA. Příběh se pomalu rozjížděl, otáčela jsem stránku za stránkou a najednou jsem byla v půlce knihy. V této půlce jsem se nad knihou zamyslela. Čekala jsem trochu víc akce, víc nestvůr, protože v této fázi měl za sebou Samuel zhruba asi 3 bitky. Nicméně příběh mě i tak bavil a já s chutí pokračovala dál.

Druhá polovina byla ale už fakt jízda. A konec? Představovala jsem si hodně, ale tohle jsem nečekala. Rozuzlení příběhu bylo skvělé.

Samuel mi přišel jako sympaťák, ne žádný nezranitelný superhrdina, a i když souboje vyhrával, většinou dostal docela slušně na prdel (přece jenom zničit kdejakou příšeru není sranda). Celý svět je vymyšlený a popsaný skvěle středověk s dnešními vymoženostmi (vůbec bych se nedivila, kdyby Samuel někde v lese potkal Geralta). Líbí se mi, jak zde fungují bohové, tvorba jejich Moci a vytváření nestvůr. Každá sebelepší i sebehorší emoce je hned kdejakým bohem využita.

Postava Klikaře byla pro mě opravdu záhadou. Přemýšlela jsem nad tím, kým tedy nakonec bude, a konečné rozuzlení nebylo ani trochu zklamání. Dalším překvapením byla Izabela.

Bylo zde také plno sexuálních scén, jak už napovídá obálka. Detailní popisy stály za to, až se člověk trochu začervenal, ale i tyto scény tam padly, jak se říká, jak hrnec na prdel.

Jak už jsem psala, konec byl nečekaný a skvělý. Nyní už jen můžu čekat na pozvánku do Varů, kde se snad dozvíme více o Samuelově minulosti.

HODNOCENÍ: 5*/5*


Likvidátor Likvidátor Honza Slívka

Bůh a ďábel jsou mrtví. Z jejich těl povstaly tisíce dětí. Slabí parchanti, živící se emocemi a vírou, toužící po absolutní moci a jedinečnosti. Zničili světový řád bez mrknutí oka. Bojují o každou duši v postapokalyptickém světě ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář