LGBT+ téma

recenze

Tamařino souhvězdí (2019) 4 z 5 / Američanka510
Tamařino souhvězdí

Obsah
Liv, která chtěla studovat fotografii, tak ji přijde, že ji nepřijali a jde na práva. Ale dlouho nefotila nakonec vyfotila ji. Jak to bude dál?

Recenze
Když jsem začínala číst, nevěděla jsem do čeho jdu a u téhle knihy to i doporučuji. V knize se odehrává děj jednoho člověka v jiných časových liniich, tak že jsem se chvílemi ztracela a nevěděla jsem, co se děje. Za tuhle věc jsem odebrala hvězdu. Zároveň to byla moje druhá přečtená kniha o coming outu. Líbilo se mi to zpracování, že je vidět, že v nějakých rodinách nepřijímají, proto by se mělo ukazovat, že je to normální vztah. Tématika fotografování měla velice dobrou atmosféru a hlavní postavě dodávala na reálnosti. Popisovali, co je na fotkách vidět, jaké mají kompozice a všechny věci okolo fotek. Téma i vzdaných strávených snů bylo dalším silným tématem knihy. Mladá česká autorka její kniha má veliký potenciál.

Je to kniha, která vám má co předat. Má v sobě spousty důležitých témat o kterých by se mělo číst. Příběh mě velice mile překvapil.

Tak snad někdy u další recenze. Vaše Lucka Ld


Tamařino souhvězdí Tamařino souhvězdí Anna Musilová

Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči.... více


Komentáře (0)

Přidat komentář