Léto mezi řádky - Denis a Vincent

recenze

Léto mezi řádky (2023) 5 z 5 / Knihomol_ka
Léto mezi řádky

Tahle kniha byla stvořená přímo pro mě. Přesně tohle jsem opravdu potřebovala. Je to vážně super oddechové čtení, které vás nezklame a užíváte si ho od prvních stránek až po konec.

Příběh byl velice krásný a poutavý. Četl se prostě sám a já se ho nemohla nabažit. Přála bych si, aby nikdy neskončil. Autorka píše krásně a poutavě. Rozhodně má úžasný smysl pro humor, který je pro mě v knize důležitý.

Hlavní postavy Denis a Vincent byly neodolatelní. Oba dva jsem si hned zamilovala, i když byl každý úplně jiný, ale i přes to se dokonale doplňovali.

Denis a Vincent jsi šli od začátku po krku. Pak nastal průlom, kdy se z nich stali kamarádi a pak něco víc nakonec.

Denis - milovník knih a jídla. V něm jsem se tolik našla naopak Vincent byl úplně jiný. Za kradení hranolek z talíře bych mu také nejraději vrazila vidličku do ruku . Vincent byl prostě svůj ve všech směrech.

Bylo zajímavý sledovat Denisovu cestu. I když mi bylo strašně líto Vendy, tak jsem to chápala. A musím i ocenit Vendy jak se na konci zachovala.

Ten konec byl jen třesnička na dortu. Bylo to úžasný. Miluji lgbt komunitu a to, že to napsala naše česká autorka bylo něco dokonalého. Jsem ráda jaké pocity ve mě autorka vyvolala.

Dlouho jsem si žádnou takovou knihu neužila a zatím u mě vede tahle kniha od české autorky. Tuhle knihu určitě nečtu naposledy. Doporučuji ideálně knihu k moři pěkně v létě ať to má svou atmosféru.

Klobouk dolů ! Ps: plusové body za zmínku Harryho Pottera a Hry o trůny.

Na závěr děkuji @humbook a @humbookblogeri za poskytnutí recenzního výtisku.


Léto mezi řádky Léto mezi řádky Alena Štraubová

Denis přistoupil na plán své přítelkyně Vendy a odjel s ní na celé léto do Španělska pracovat jako animátor. Není to jeho styl – kdyby bylo na něm, zůstal by doma a proležel celé prázdniny v knížkách. Pak ale potká Vincenta a začn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář