Kde je Kiera Templetonová?!

recenze

Ztracena v bílém šumu (2022) 5 z 5 / vendy6619
Ztracena v bílém šumu

Ztracena v bílém šumu se ke mně dostala díky výtisku od Dobrovského ještě před vydáním za což jsem strašně ráda! Tenhle thriller, který mění vaše myšlení je naprosto fantastický!
Dostáváme se do roku 1998. Den nezávislosti je v NY každoroční velká událost. A právě tam začne všechno, čeho se každý rodič neskutečně bojí! Ztratí se malá tříletá holčička. Nikdo neví kam, nikdo neví s kým, nikdo ji neviděl. Zůstanou po ní jen opuštění a zdrcení rodiče. A teď nastává otázka: „Kde je Kiera Templetonová?!“
Tohle se četlo vážně neskutečně dobře a lehce. Hltala jsem stránky jednu za druhou, protože potřebujete přeci tuhle záhadu taky vyřešit. Sice tu střídáme několik pohledů v průběhu let, ale není problém se v tomhle zorientovat.
Postavy rodičů mi nepřišli nijak hrozní. Jejich reakce byli oprávněné. Občas mi možná trochu vadila policie, ale to už jen podkresluje to, že takhle to prostě v Americe je!
Kdo je teda hrozně dobře vykreslená postava je investigativní novinářka Miren. Javier si pro ni vytvořil neuvěřitelně těžký osud! A přesto ji dokázal udržet v jedné rovině.
Což mě přivádí k myšlence, že vám tahle kniha otevře oči. Jinak, než byste chtěli, ale otevře. Dostanete se za hranu myšlení a přemýšlení a mohli byste začít jinak uvažovat. Je to kniha, která otvírá větší množství tabuizovaných témat. Což je za mě výborná věc!
Tuhle knihu doporučuju všem. Nejen milovníkům thrillerů, ale všem, kteří se nebojí zamyslet se nad knihou, když je to potřeba a mít mysl trochu otevřenější, než jsme zvyklý.
Ale to, kde je Kiera Templetonová už musíte odhalit sami!

Komentáře (0)

Přidat komentář