Každý má nějaké skryté úmysly.

recenze

Nikomu nevěř (2015) 4 z 5 / TerezaMondeková
Nikomu nevěř

Grace Ellandová v dospívání zažila příšerný zážitek, proto ví, že není žádná náhoda, když najde svého zaměstnavatele mrtvého a u něho láhev vodky. Ta láhev je děsivá, záměrná a připomíná jí hrůzy minulosti. Proto se Grace rozhodne, že na čas zmizí do svého rodného městečka. Ale to poslední, co čekala je rande naslepo. Nejhorší rande naslepo v jejím životě.

Julie Arlewrightem žije jenom pro vydělávání peněz. Ale protože je to bývalí mariňák má jisté dovednosti, které by Grace mohly pomoct. Grace se v rodinném městě cítí nesvá a dějí se jí zvláštní věci, má pocit, že ji někdo sleduje, proto potřebuje pomoc.

Aby zjistila, co se děje, musí se Grace vrátit do minulosti, do nejhoršího okamžiku jejího života, aby odhalila ďábelský plán, který má zničit ji, ale i její blízké... Zastaví ho dřív než bude pozdě?



Hezká směsice detektivky s romancí. Pěkná zápletka, promyšlená, možná trošku více zamotaná, že jsem opravdu do poslední chvíle nevěděla, o co všechno jde a pak si to musela srovnat. Pro mě byl i trošku pomalejší začátek, chvílí trvalo, než jsem se začetla, ale pak to šlo samo. Líbila se mi i romantická linka, která pro mě byla zajímavá. Pěkné propojení minulosti a přítomnosti, odhalování tajemství a záhad. Líbily se mi i hlavní postavy... takové protiklady, které se ale přitahují jako magnety.


Nikomu nevěř Nikomu nevěř Amanda Quick (p)

Není žádná náhoda, když Grace Ellandová najde vedle těla svého mrtvého šéfa Spraguea Witherspoona, motivačního řečníka, lahev vodky. Ta lahev je děsivá – a záměrná – připomínka hrůz její minulosti. Grace se vrátí do rodného města ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář