Dvakrát za uherský rok

recenze

Dvakrát za uherský rok (2022) 4 z 5 / renulka16
Dvakrát za uherský rok

Mé první setkání s autorkami dopadl na výbornou a nedivím se, že je na ně samá chvála.

Jedná se o příběh, kde se osmnáctiletá Tate na dovolené zamiluje do Sama. Jak už to tak většinou bývá, jde o lásku na první pohled. Úžasná idylka. Jenže pak přichází obří zvrat, na který jsem koukala s otevřenou pusou.

Nadchází odloučení se Samem na dlouhých čtrnáct let. Poté se spolu setkají při natáčení filmu.

Příběh je velice čtivý a já si ho hned zamilovala. Jednání Tate bylo dost impulsivní a říkala jsem si, že ta holka se toho nebojí :). Ale v tom věku mi to přišlo normální. Kdežto Tate o těch čtrnáct let později mi pořád přišla, že se zasekla v tom věku, kdy se poprvé setkala se Samem. To mi na jejím chování dost vadilo.

Sam je úžasňák a časem i pochopíme proč udělal to, co udělal a vlastně s ním i soucítíme. Vedlejší postavy jsou taky velice sympatické, hlavně dědeček Sama, Luther.

V knize můžeme také nahlédnout do scénáře, který napsal Sam. Nejdříve jsem si říkala, že to je asi zbytečné, ale není! Je to docela důležité a na to během čtení přijedete proč.

Pokud si chcete přečíst ideální oddechovku na léto, tak když sáhnete po této knize, bude to trefa do černého.


Dvakrát za uherský rok Dvakrát za uherský rok Christina Lauren

Sam Brandis byl Tateina první láska, první všechno, včetně prvního milostného zklamání. Novinka od autorek bestsellerových sérií Božský a Vášnivý. Seznámili se během jejího čtrnáctidenního pobytu v Londýně, kam vyrazila s babi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář