Drahý Aarone

recenze

Drahý Aarone (2023) 4 z 5 / Rasttea
Drahý Aarone

Za možnost spolupráce děkuji Albatrosmedia.
Pro mě první seznámení se stylem autorky. Sice se u nás jedná o "novinku" ovšem dílo je již z roku 2017. Autorka romantických bestsellerů se tentokrát zabývá slow burn romancí mezi Ruby, obyčejnou holkou z texaského Houstonu a Aaronem vojákem na misi. Oba jsou zařazeni v programu, kdy si vojáci dopisují s přidělenými civilisty, což má zvednout morálku, rozptýlit vojáky při jejich těžkém povolání.
Autorka píše čtivě, na příběh se díváme optikou Ruby. Autorka se dokáže se vcítit do myšlení dospívajících a v případě Aarona a z principu jeho povolání i člověka, který musí až příliš brzy dospět. Přiznám se, že číst komunikaci bylo, jako kdybyste se někde na půdě probírali dopisy, které si vyměňovala vaše babička s dědečkem, jen se to vše děje v modernější době. A i když jsem nebyla úplně cílová skupina, užila jsem si to postupné oťukávání mladistvých pocházejících každý ze zcela odlišného domácího/ekonomického prostředí. První část se odehrává ve formě emailů, které pozvolna přejdou v chatovací konverzaci přes Skype a poté dojde po určité době i na osobní setkání. Jak bude probíhat, se už dočtete sami ;o)
Velice čtivá oddychová romantika ideální tloušťky na letní dovolenou. Završení byť tempem rychlým a obsahově krátkým epilogem čtenáře/ky určitě uspokojí.


Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Román americké autorky je zčásti psaný formou e-mailů a krátkých textových zpráv. „Drahý Aarone, jmenuju se Ruby Santosová a přidělili mi tě přes nadaci Pomoc vojákům.“ Ruby přesně ví, do čeho jde, když se přihlásí jako dobrov... více


Komentáře (0)

Přidat komentář