Dokonalé městečko

recenze

Dokonalé městečko (2024) 5 z 5 / EvikU.
Dokonalé městečko

Tohle jedna z knih, kterou dáte na jeden zátah. Ze začátku malinko tápete, než se autorka dostane k jádru pudla. To je ale jen malá chvilka jako u každé knihy. Pak vás kniha vcucne a jedete.

Prožíváte všechny pocity s hlavní hrdinkou Emou. Nadšení, strach, nejistoty, tápání, radost, osamění, překvapení,...Je to sen nebo skutečnost? Ráj nebo horor? O co tam jde?

Ema prožívá různé pocity, všude jsou kamery, cestu, jídlo, spaní, vstávání, léky, vše je řízené robotem. Může odbočit z vytyčené trasy? Nežádoucí. Chová se divně. V Dokonalém městečku je každý šťastný, veselý, plný energie. Vyhovuje jim přikázaná cesta plná životní energie a zdraví. Čímž je cvičení, zdravé stravování,...

Jenže za tím dokonalým pozlátkem se děje něco, z čeho mají někteří strach. Je nakonec všechno dokonalé nebo je to dokonalý horor? A objeví Ema pravdu? Knihu opravdu neodložíte. Vytříbený styl psaní autorky vás svým příběhem pohltí. Ale co ten konec? Jakože uf, maličko useknutý. Já potřebuji víc stránek? Nevypadly žádné? Chystá se druhý díl? Knihu doporučuji!!!

Komentáře (0)

Přidat komentář