Další mrazivá nálož krimi případů

recenze

Opravdové zločiny 2 (2022) 4 z 5 / Knihomolka97
Opravdové zločiny 2

Pokračování Opravdových zločinů, které slibovalo další temné skutečné krimi případy jsem si nemohla nechat ujít.

A ano, případů je opět požehnaně. Únosy, vraždy, další zvěrstva, o kterých psát nebudu, dokonce i případy paranormálních jevů...

Jak u prvního dílu, tak i u tohoto musím vytknout, že jsou rozepsány jen na pár stránkách, což je trochu škoda. Obzvlášť některé případy by zasloužily rozebrat aspoň o trochu více a do detailu. Některé jsou známé už z podcastu, některé ale ne.

Objeví se jména jako Patrizia Reggiani, Alexis Sharkey a mnoho dalších. Opět nechybí fotografie a grafické zpracování je zkrátka na jedničku.

Pro zpestření jsou na konci knihy 4 zajímavé rozhovory. Třeba se známým českým kriminalistou či ženou, která naletěla podvodníkovi. Zrovna nedávno jsem o podobném případu četla a říkala si, jak některé ženy můžou být tak..důvěřivé.
Tak tento rozhovor to trochu osvětlil, ale stejně to nepochopím.

V knize jsou také tipy na filmy či dokumenty, které jsou natočeny podle některých zvláště zajímavých a ostře sledovaných případů. Několik jsem si jich zapsala a určitě se na ně podívám.


Opravdové zločiny 2 Opravdové zločiny 2 Lucie Bechynková

Mrazivá nálož skutečných krimi případů. Pokračování bestselleru podle oceněného podcastu. Vydejte se do nejtemnějších koutů lidské duše s vydatnou dávkou slavných zločinů, které jsou skrz naskrz nasáklé krví! Lucie Bechynková, m... více


Komentáře (0)

Přidat komentář