Ach vy dívky 2.díl

recenze

Ach, vy dívky mládím zmítané 2 (2024) 5 z 5 / EvikU.
Ach, vy dívky mládím zmítané 2

Druhý díl této roztomilé mangy nás přenese opět do čtenářského klubu, který jim chce ale škola zrušit, protože nemají vedoucího. Členky klubu mají tedy velký úkol před sebou, protože představa, že přijdou o možnost povídat si o knihách, mají deprese. (Úplně chápu.) :-)

Navíc stále řeší vše kolem dospívání a sexu. S kým by na to skočili, kdyby měl být konec světa? Holky na to myslí taky. A všichni mladí lidé jsou nejistý. Co říkat, co neříkat a jak se chovat. Přátelství mezi sebou na život a na smrt a také pomlouvání ostatních. Aneb puberta není lehká záležitost.

Celý příběh je krásně nakreslený, to je na všech mangách to nejhezčí. Obrázky na nás mluví i beze slov. Určitě doporučuji všem mladým čtenářům a čtenářkám s romantickou duší. Ale i všem starším, kteří zavzpomínají na svoje telecí léta. Já si u ní vždy krásně odpočinu.

Kazusa má Izumiho ráda už od dětství. Jak se mají k sobě teď ale chovat? Přeroste jejich přátelství v něco víc? To i jak to dopadne s jejich klubem se dočtete v tomto komiksu. A já lituji jen toho, že na 3.díl musím opět čekat.

Komentáře (0)

Přidat komentář