Ach, vy dívky mládím zmítané 2

Ach, vy dívky mládím zmítané 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528448/bmid_ach-vy-divky-mladim-zmitane-2-657f307a14750.jpg 4 23 4

Kdybyste na to museli s někým skočit, s kým by to bylo? Od chvíle, kdy Niina prohlásila, že by před smrtí chtěla zažít sex, ho členky literárního klubu nemůžou dostat z hlavy. Kazusa si poté, co načapala svého kamaráda z dětství Izumiho při masturbaci, uvědomila, že ho má ráda. Jejich vztah se tím změnil a ona neví, co si počít...... celý text

Přidat komentář

EvikU.
25.03.2024 5 z 5

Druhý díl této roztomilé mangy nás přenese opět do čtenářského klubu, který jim chce ale škola zrušit, protože nemají vedoucího. Členky klubu mají tedy velký úkol před sebou, protože představa, že přijdou o možnost povídat si o knihách, mají deprese. (Úplně chápu.) :-)

Navíc stále řeší vše kolem dospívání a sexu. S kým by na to skočili, kdyby měl být konec světa? Holky na to myslí taky. A všichni mladí lidé jsou nejistý. Co říkat, co neříkat a jak se chovat. Přátelství mezi sebou na život a na smrt a také pomlouvání ostatních. Aneb puberta není lehká záležitost.

Celý příběh je krásně nakreslený, to je na všech mangách to nejhezčí. Obrázky na nás mluví i beze slov. Určitě doporučuji všem mladým čtenářům a čtenářkám s romantickou duší. Ale i všem starším, kteří zavzpomínají na svoje telecí léta. Já si u ní vždy krásně odpočinu.

Kazusa má Izumiho ráda už od dětství. Jak se mají k sobě teď ale chovat? Přeroste jejich přátelství v něco víc? To i jak to dopadne s jejich klubem se dočtete v tomto komiksu. A já lituji jen toho, že na 3.díl musím opět čekat.

PrincaListicka
07.03.2024 5 z 5

Musím říct, že druhý díl mě oproti prvnímu bavil o kus víc, nejspíš proto, že jsem se už s hlavními hrdinkami trochu sžila a věděla, co od nich můžu čekat. Akce je tu spousta, příběh vás nenechá ani na chvíli oddechnout. Zároveň zde naleznete bezpočet vtipných situací, ale také napínavých momentů, které způsobí, že budete netrpělivě vyhlížet další díl.

Tato manga se podle mého názoru opravdu povedla, má poutavý příběh, se kterým se spousta mladých, ale i starších čtenářů dokáže ztotožnit, rychle odsýpá, ale zároveň příliš netlačí na pilu. Také překlad je velmi plynulý, kresba příjemná, jednotlivé postavy se od sebe dají poměrně snadno odlišit, což nebývá vždy pravidlem.

Nezbývá mi tedy než Ach, vy dívky doporučit všem čtenářům, kteří se chtějí pobavit a zavzpomínat na pubertální léta, případně těm, kteří něco podobného právě prožívají na vlastní kůži.


domiii97
19.02.2024 5 z 5

Stejně jako v prvním díle, i tady se řeší existenciální problém, které řeší většina mladých lidí v pubertálním věku. Neopětovaná láska, strach ze zamilovaní, nesmrtelná přátelství, změna vizáže a opětovná chuť vyzkoušet si...no víte...tam to
Postavy jsou tu sympatické stejně jako v předešlém díle, ale najdou se i takové ty typické, které nejspíš poznal každý z nás ve skole. Děvčata je možné poznat a hlavně nahlédnout do jejich duší a smýšlení zase o něco více.
Mangu si užijí všechny romantické duše, ale i ti, co se čtením mangy teprve začínají. Je tu spousta vtipných hlášek, ale i takových, u kterých vám bude srdce plesat či si vzpomenete na své první lásky a trable s ní spojené.

Třetí díl má vyjít v dubnu tohoto roku a já už se těším až se dozvím, jak bude příběh dál pokračovat.

Děkuji @crew_komiks za poskytnutí recenzního výtisku a možnost spolupráce

lena.o.knihach
10.02.2024 4 z 5

Od chvíle, kdy členky literárního klubu začaly číst knihy s pekelně žhavými scénami, na “to naráží úplně všude. Teď si ale musí sehnat vedoucího, jinak bude se společným čtením konec.

Hlavní hrdinky jsou nezkušené a červenají se při každém náznaku něčeho víc, dostávají se do trapných situací a čtenář se u toho skvěle baví.

Tohle je manga dělaná přesně pro čtenáře, kteří se zatím do žádné nepustili. Není nic lepšího, než když knihomol čte o dalších čtenářích a na své si přijdou hlavně romantické duše. Rozjíždí se tu totiž několik linek (zakázaná láska, sousedé a bývalí nejlepší kamarádi z dětství a další), které za to stojí.

#spoluprace @crew_komiks

Autorovy další knížky

Mari Okada
japonská
2023  92%Ach, vy dívky mládím zmítané 1
2024  88%Ach, vy dívky mládím zmítané 2
2024  93%Ach, vy dívky mládím zmítané 3

Kniha Ach, vy dívky mládím zmítané 2 je v

Přečtených27x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce12x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x
dalších seznamech3x