Zradné srdce přehled

Zradné srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373282/bmid_zradne-srdce-d3R-373282.jpg 4 1347 1347

Druhý diel trilógie Kroniky Pozostalých. V zajatí barbarského vládcu Vendy majú Lia a Rafe len malú šancu na útek. A tak ich jedinou nádejou je spoliehať sa na to, že vládca bude príliš ohromený Liiným darom a bude sa báť dať ju popraviť. Vládcu však Lia zaujme viac, ako sa na prvý pohľad zdá, a chce jej dar využiť na vlastné ciele. Stále je tu aj Rafe, ktorý jej síce klamal, ale obetoval svoju slobodu, aby ju ochránil. A, samozrejme, je tu aj Kaden, ktorý tuší, že Lia jediná dokáže zvrátiť osud. Zatiaľ čo sa prebúdza Liin dar a ona spoznáva samu seba, je jej jasné, že ju čakajú rozhodnutia, ktoré ovplyvnia jej krajinu i jej vlastný osud.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Heart of Betrayal , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zradné srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (252)

KatnissLavender
14.05.2024 4 z 5

Tahle série mě velmi mile překvapila. Konečně něco zajímavého, neotřelého a hlavně nepřeslazeného! Líbí se mi ta hloubka příběhu a absence klasických klišé! Už se těším, čím mne překvapí další díl...

Carol1122
28.04.2024 4 z 5

Od prvního dílu lehký posun, více napětí, romantiky, dobrodružství a akce, ale stále čekám od příběhu trochu více. Charakter Lii mi přišel stále nevýrazný, jak bych od hlavní hrdinky očekávala. Místy příběh zaujímaly rozsáhlé popisy, které by mohly být i kratší. Celkově se mi kniha docela líbila, ale možná bych očekávala více. Tak uvidíme, zda poslední díl se podaří hezky ukončit:)


Thalin
11.04.2024 3 z 5

Z celé trilogie mě tenhle díl bavil nejméně. Přišlo mi, že se tu toho moc namluví. Jak tu padlo, tak se mi taky lehce motala ta politika a klidně bych trošku z té historie a žvanění oželela.
Autorka je machr na zdlouhavé a místy vážně zbytečné popisky. Ale minimálně se mi líbí styl, jakým píše.
Postavy jsou pořád sympatické a bavily mne. Víc mi tu ale sedl Kaden než Raf. U něj mi jeho vztah s Liou připadal, jako by vzešel odnikud, zkrátka takový lehce strojený a moc jsem jim to prostě nevěřila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20.11. - 3.12.)

21.11.2017


Citáty z knihy (1)

„Je to citlivý způsob poznání, dítě. Jazyk starý jako sám svět. Vidí bez očí. A poslouchá bez uší.“


Kniha Zradné srdce v seznamech

v Právě čtených24x
v Přečtených1 896x
ve Čtenářské výzvě84x
v Doporučených170x
v Knihotéce628x
v Chystám se číst384x
v Chci si koupit139x
v dalších seznamech10x