Zjevení Krista v éterickém světě přehled

Zjevení Krista v éterickém světě https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398151/bmid_zjeveni-krista-v-eterickem-svete-3Vf-398151.jpg 5 1 1

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zjevení Krista v éterickém světě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Spajdy
19.02.2019 5 z 5

Autor se v této knize naprosto čistě a jasně, ze všech možných úhlů, a s velkým důrazem, věnuje nejdůležitější události pro lidstvo v dnešní době, která by neměla zůstat nepovšimnuta, jinak by to mohlo mít pro lidstvo nedozírné následky.
Ukazuje také, jak druhá světová válka měla za svůj hlavní cíl zabránit rozvoji pravých jasnovidných schopností v lidstvu, a jak tento byl tento cíl mimo jiné sledován i bolševismem v bývalém SSSR. Rozkrývá snahy o uvedení falešných mesiášů vtělených ve fyzickém těle, a objasňuje, že Kristus se ve fyzickém těle mohl vtělit pouze jednou na přelomu věků, a nikdy vícekrát. Jeho fyzické vtělení chápe jako opěrný bod celé zemské evoluce, a počátek možnosti vzestupu lidstva. Jeho další zjevení budou postupně vyššího a vyššího rázu, aby tak mohl vést lidstvo z temnot zase vzhůru, a aby byli lidé stimulování k vývoji vyšších schopností. Pokud by byla Jeho další zjevení opět ve fyzickém těle, nemohlo by se lidstvo nikdy pozvednout do duchovních světů. V této knize se konkrétně mluví o druhém Kristově zjevení v éterickém těle, které tu je od začátku 20. století a bude trvat dalších 3000 let. Je zde také poukázáno na to, že mnoho tajných okultních společností bude všemi dostupnými prostředky usilovat o to, aby lidstvu bylo zabráněno tuto událost vnímat a pochopit. Tato kniha je protiváhou k jejich snahám.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zjevení Krista v éterickém světě v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce3x
v dalších seznamech1x