Záhada zelené rukavice přehled

Záhada zelené rukavice https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255147/mid_zahada-zelene-rukavice-jH4-255147.jpg 4 124 124

Záhady série

< 2. díl >

Druhý titul šestidílného detektivního seriálu Záhad má stejné hrdiny. Rogera, Dianu, vtipálka Pajdu, statečného a dobrodružného přítele Barnyho a neustále se škorpící zvířata, psa Ťulpu a opičku Mirandu. Začínají velikonoční prázdniny a děti se těší, jak si užijí. Když se u nich ubytuje nudný podivínský strýc Robert, zdá se, že prázdniny budou zkažené. To ale děti netuší, že se od strýčka dozvědí o podivné loupeži vzácných listin!... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

The Rilloby Fair Mystery , 1950


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhada zelené rukavice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

muchomurka
17.05.2024 4 z 5

Tahle knížka nás bavila, i když měla delší rozjezd. Nejen Pajda a strýček byli skvělí. Bambulka i muž byli napnutí, já si zrovna tady pamatovala, kdo loupeže prováděl, ale to vůbec nevadilo. Jsme natěšení na další díly.

kajik325
23.04.2023 5 z 5

Jedna z nejoblíbenějších sérií mého dětství! Enid Blytonová byla opravdu skvělá spisovatelka :). Skvěle se to četlo, všechny postavy byly super a nejvíc mám ráda Ťulpu :D! Super nostalgické čtení, doporučuji.


Jessybelle
20.02.2022 5 z 5

Tohle se mým chlapcům bude líbit, zajímavé už od začátku. Napínavé akorát, úsměvné. Pro mě je to skvělý relax na jeden večer.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záhada zelené rukavice v seznamech

v Přečtených258x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x