Začarovaný Hvozd - Příběh dětí z Končiny přehled

Začarovaný Hvozd - Příběh dětí z Končiny https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423556/bmid_zacarovany-hvozd-pribeh-deti-z-konc-cZP-423556.jpg 4 30 30

Slyšeli jste někdy o Končině, kde všechny cesty končí a dál pokračuje jen Hvozd obývaný lesními duchy? Ne? Tak to si musíte poslechnout příběh o Luně a Bolechovi, kamarádech z tohoto odlehlého kraje, kteří se jako jediní začarovaného lesa nebojí. Najdou tam nové přátele, zažijí legraci a prožijí jedno opravdu velké dobrodružství. Kouzelný fantasy příběh je určen pro děti od 8 let.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začarovaný Hvozd - Příběh dětí z Končiny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

simca9342
13.06.2023 5 z 5

Přečtená před lety
Krátký příběh pro začínající čtenáře s prvky fantasy o putování dvou malých dětí do začarovaného lesa. Jaké dobrodružství tam zažívají a jaké "živočichy" tam potkají to mi spíše připomíná přeplácanou pohádku plnou nesmyslného chování kluka a děj celkově také jen ušel.
+ seznámení malých čtenářů s fantasy žánrem
+ napínavý děj
+ krásné ilustrace
- totální nesamostatnost jedné z hlavních postav
- děj by mohl pro dospívající čtenáře být lehce nezáživný

RadkaV.
16.02.2022 5 z 5

(SPOILER) "Kniha je o dětech z vesnice Končina. Poblíž vesnice roste velký hvozd, ve kterém žijí různé kouzelné bytosti. Děti v lese v bažině našly medailonek, ze kterého osvobodily jelena Vichra. Tím začalo jejich dobrodružství." Toto si zapsala do čtenářského deníku devítiletá dcera. Vypravovala mi o dalších bytostech a příhodách, ale to se nám už do zápisu nevešlo a mně nezbývá, než si příběh přečíst sama, protože mě vyprávění dcery zaujalo.
Děkujeme za krásné první fantasy pro naši třeťačku.


Souteska
09.02.2022 5 z 5

Fantasy pro prcky, četla jsem dětem 4 a 6 let, bavilo je to a mě taky. Příběh má spád, tajemno, je hezky napsaný. Vřele doporučuji všem, co mají rádi akci, přírodu a pohádky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Začarovaný Hvozd - Příběh dětí z Končiny v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených38x
ve Čtenářské výzvě11x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit5x