Zabít, nebo milovat přehled

Zabít, nebo milovat https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214264/mid_zabit-nebo-milovat-214264.jpg 4 257 257

V říši Lorů série

< 2. díl >

Valkýru Kaderin Odměřenou pronásleduje tragická událost: přišla o dvě sestry. Je odhodlaná, že se zlu postaví tváří v tvář a sestry pomstí. Shodou okolností dostane za úkol zabít upíra. Jenže nemůže. Osud si totiž pro ni připravil nelehký úkol: upíra Sebastiana.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabít, nebo milovat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

havrmoni
06.11.2023 3 z 5

Valkýry mi nejsou dvakrát sympatické. Příběh mě chvíli bavil, chvíli nudil a tak furt dokola. Určitě jsou lepší fantasy, ale bohužel jsem četla i horší. Takže takový průměr.

Senza Jenka
06.10.2023 2 z 5

(SPOILER) Zdlouuuhavé. Strašně. Ani Kvapík tomu nepomohl. I ten byl svým vlastním způsobem jednotvárný. Navíc jsem zastánce fér hry, takže "pravidla" ani průběh této soutěže mě moc nenadchly. Daška a Rika byly sice o 1000 let pozadu a potřebovaly péči, ale to nemohla Sebastiana ani navštívit? Nebo mu zavolat?
Dávám plus za roztomilého upíra, který zlomil to bez-emo kouzlo, plus za to, že se konečně někdo u cestování časem zamyslel nad kauzalitou událostí a plus za to, že DaR dostaly nakonec rozum a své sestře štěstí přály. Zbytek prosím zkrátit na polovinu. Pak by to mohlo být fajn.


VonDracek
02.05.2022 3 z 5

Druhý díl ze světa Lorů mě kupodivu méně nadchl. Hlavní vývoj vztahu a vlastně i druh bytostí postav byl tak hrozně moc podobný těm přechozím (hlavně valkýra), že prostě nemohl přinést moc nových věcí. Naštěstí dějově to zachránil Kvapík a setkání s mnoha dalšími druhy bytostí, i když jen okrajovými. Bohužel jsem v polovině děje uhádla jako to dopadne, bylo to až moc průhledné, škoda.
Ale jinak se to samozřejmě opět dalo přečíst na pár nádechů a líbí se mi, že se člověk pomalu, ale jistě dostává víc do světa Lorů a získává nové informace, takže to má i nějaký svůj děj a svět, který za to stojí. Navíc je fajn, že ty bytosti jsou umístěny do přítomnosti.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zabít, nebo milovat v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených407x
v Doporučených26x
v Knihotéce217x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech4x