Za zamčenými dveřmi přehled

Za zamčenými dveřmi https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532139/bmid_za-zamcenymi-dvermi-65cb881eb28d8.jpg 4 517 517

Když si Nora Davisová dělala jako malá v pokojíčku úkoly, netušila, že její otec zatím ve sklepě vraždí ženy. Až do dne, kdy se jim u dveří objevila policie. O desítky let později je Nořin otec stále za mřížemi a ona je úspěšná chirurgyně s poklidným a osamělým životem. Nikdo netuší, že její otec byl sériový vrah. Pak však Nora zjistí, že jedna z jejích pacientek byla zavražděna – a to stejně děsivým a jedinečným způsobem, jakým vraždil i její otec. Někdo ví, kdo Nora je, a chce, aby za ten hrůzný zločin nesla zodpovědnost. Jenže ona není vrah. Policie jí nemůže nic přišít. Pokud se jí tedy někdo nepodívá do sklepa.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

The Locked Door , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zamčenými dveřmi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (152)

Líba.z.hor
předevčírem 4 z 5

Velmi čtivé, i když první kniha autorky se mi líbila o trochu víc.
I tak doporučuji.

kiraa
22.05.2024 4 z 5

Pár řádek, protože už za pár dní bych nevěděla, že jsem něco takovýho četla. Ale tím nechci nijak urazit. Podobných knížek je momentálně na trhu docela slušná řada a dobře se prodávají. Jednoduchý děj, žádná extra zápletka, minimální počet osob a překvapivý rozuzlení. Odpočinkovej thriller. Pro baby. Chlapy by asi nebavil. Uvěřitelnost neuvěřitelná. Ale to asi chceme, že. Do plnýho hodnocení se mi ale přece jenom úplně nechce. Úspěšná chirurgyně místy projevovala tolik nelogickýho jednání, že se mi z toho občas kroutily prsty na nohou :)


seabook04
21.05.2024 2 z 5

Neurazí, nenadchne.

Nebudu lhát, příběh vás rozhodně zabaví, ale více než samotnému ději a záhadám to přikládám zajímavosti hlavní hrdinky a ich formě, ve které je kniha psaná (sedlo jí tak fakt jak p*del na hrnec).

Druhý den si už pořádně nepamatujete ani děj, ani jména postav, ale rozhodně její čtení není ztrátou času (nenudíte se), jen se už za mě jednalo o předvídatelný příběh, takže se na konci nedostavil takový ten "wow efekt".

Pomocnice je za mě rozhodně o levl výše, ale uvidíme, jak si u mě povedou autorčiny další knihy.

Hodnocení: 2/5*, posloucháno jako audiokniha v originálu.

všechny komentáře

Související novinky (12)

10 nejčtenějších knih (květen)

15.05.2024


10 nejčtenějších knih (duben)

15.04.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (11. týden)

21.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za zamčenými dveřmi v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených615x
ve Čtenářské výzvě128x
v Doporučených24x
v Knihotéce209x
v Chystám se číst531x
v Chci si koupit166x
v dalších seznamech6x